b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cincinnati Reds – Philadelphia Phillies – 09/05 00:40

Vajon behúzza a negyedik mérkőzést is a Philadelphia? (Fotó : Getty Images)

A második MLB elemzés esetében egy közös publikációt tartok, ennek több oka is van, de legfőbb az, hogy a “gold” szolgáltatást szeretném a pozitív “bank” irányába terelni. A pályán a Cincinnati Reds és a Philadelphia Phillies fog megmérkőzni egymással.


 MLB statisztika:
74 nyertes – 39 vesztes


I Cincinnati Reds – Philadelphia Phillies I

A találkozó igencsak izgalmasnak ígérkezik, hiszen a Philadelphiának minden egyes győzelemre szüksége van, hogy megtartsa a 6. helyet, míg a Reds számára szinte elúszott a rájátszás tényezője. A Phillies teljesítményén látszódik is a pontszerzési kényszer, hiszen utóbbi időben rendre képesek az alsó osztály csapatai ellen nyerni és a Reds ellen is immáron a 2. mérkőzést húzták be. Márpedig ma A. Nola lesz a vendégek dobója, aki a csapat egyik legjobbja. A hazai oldalon pedig a friss szerzemény Trevor Bauer lesz. Bauer mióta a Redsbe került kifordult teljesen önmagából és pocsékabbnál-pocsékabb mérkőzéseket produkál.

A szimulációs adatok alapján közel 2 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Vajon behúzza a harmadik mérkőzést is a Philadelphia? (Fotó : Getty Images)

A két dobójátékos között egyébként minimális különbség van a statisztikák alapján, ám a formákat eltekintve egyértelműen Nola a jobb. A másik kulcstényező a mérkőzésen az ütőkeretek közötti különbség, hiszen a hazai oldalon senki sem rendelkezik 1,0 fölötti mutatóval, sőt mindössze 1 játékos VanMeternek van 0,92-s mutatója, ám ez a legmagasabb ,ami igencsak beszédes. A vendégek keretében Harper, Hoskins, Dickerson, Kingery, Segura, Hernandez és Realmuto is 0,90, illetve 1,11-s hit mutató közötti értékekkel rendelkeznek. Egy szó, mint száz véleményem szerint minden egyes tényező a vendégek sikere mellett szól. A ma hajnali mérkőzésen 4 ponttal, míg 09.02.-án 6 ponttal nyert a Phillies és remélem, hogy folytatódik a sorminta és legalább 2 ponttal nyerni fognak a vendégek.

Cincinanti Reds – Philadelphia Phillies (00:40)

Tipp: Philadelphia Phillies (A mérkőzés győztese) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

Cincinanti Reds – Philadelphia Phillies (00:40)

Tipp: Philadelphia Phillies (A mérkőzés győztese) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: