b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cincinnati Reds – Houston Astros

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

A holnap hajnali MLB mérkőzésekre ismét készülök és két találkozót is megosztok a “prémium” elemzéseknél. Elsőként a Cincinnati Reds – Houston Astros mérkőzésre készültem.


MLB statisztika:
5 nyertes – 1 vesztes


I Cincinnati Reds – Houston Astros I

 

A mostani mérkőzést is szimpla statisztikai adatokra alapoztam és lényegében meglepődtem, hogy a Houston az underdog a mérkőzésen. Ez egynek tudható be, hogy a Reds részéről Castillo fog kezdeni, akinek eddig kiváló mutatója van, hiszen 6-1-el áll. Viszont rajta kívül a jelenlegi Houston keret minden egyes részben erősebb a mai ellenfelénél. A vendégeknél Wade Miley lesz a kezdődobó, akinek 6-3-s mutatója van, ami szintén jónak mondható.

A szimulációs adatok alapján 4,1-5,8 a várható eredmény. Ez számomra teljesen reális, hiszen jelen játékosok láttán kisebb meglepetés lenne, ha az Astros ma is kikapna.

Vélhetően ma a Houston Astros nyerni tud underdogként! (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a vendége részéről Bratnley, Bregman, Reddick és Gurriel is a csapatban van, míg a hazai részről Senzel és Suarez az aki “kimagasló”, bár beszédes a mutató, hiszen mindenkinél a a hit mutató 0,90 alatt van, ami borzasztó gyengének mondható. Ebből adódóan nem is olyan meglepő, hogy a Reds mindössze a 13. helyen áll, míg a Houston a 2. helyen áll. Egy szó, mint száz a két csapat között véleményem szerint bőven van különbség. A szorzókat a hazaiak dobójátékosának tudom be, de más poszton egyszerűen mindenütt a Houston Astros az erősebb. Úgyhogy 2,00-ért érdemes fogadást kötni a vendégek sikerére, főleg úgy, hogy tegnap beleszaladtak egy hatalmas pofonba a Toronto Blue Jays ellen.

Cincinnati Reds – Houston Astros (01:10)
Tipp: Houston Astros (A mérkőzés győztese) odds: 2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: