b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cincinnati Reds – Houston Astros

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

A holnap hajnali MLB mérkőzések közül ismét vannak olyan találkozók amelyekben van érték. A “gold” elemzéseknél ma ismét egy alacsonyabb szorzóval vagyok kénytelen kalkulálni, de ennek függvényében tornázunk a téten és remélhetőleg sikerül továbbra is nyereséges ajánlásokat megosztani.


MLB statisztika:
7 nyertes – 2 vesztes


I Cincinnati Reds – Houston Astros I

 

A mostani mérkőzést is szimpla statisztikai adatokra alapoztam és lényegében meglepődtem tegnap azon, hogy a Houston az underdog a mérkőzésen.A mostani mérkőzésen viszont teljesen más a helyzet és az Astros egyértelmű esélyesként indul a mérkőzésen. Ennek a legfőbb tényezője, hogy a vendégek részéről J. Verlander lesz a dobójátékos, aki a liga egyik legjobbja. Verlander képességei tudatában egyszerűen a mostani szezonban is fantasztikusan teljesít és a Houston mérkőzéseit eddig 9-2-s arányban hozta.

A szimulációs adatok alapján 3,6-5,8 a várható eredmény. Ez számomra teljesen reális, hiszen jelen játékosok láttán kisebb meglepetés lenne, ha az Astros ma is kikapna. Ami szintén látható, hogy 2 pontos favorit ma a vendég csapat, viszont nem mernék “hazardírozni”, így maradok a szimpla győzelmüknél

Vélhetően ma a Houston Astros nyerni tud favoritként! (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz ma az Astros ténylegesen egy kötelező győzelem előtt áll. A pályán a legjobb dobójátékosuk fog szerepelni és egyszerűen az előző mérkőzésen is nüansznyikon múlt az, hogy ne legyen meg számukra a győzelem. A fogadóirodák is egyértelmű favoritként kezelik a vendégeket és a ma hajnali 3-2-s vereség után én nagyon bízom benne, hogy megnyerik a mérkőzést!

Cincinnati Reds – Houston Astros (01:10)
Tipp: Houston Astros (A mérkőzés győztese) odds: 1,58 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: