b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cincinnati Reds – Cleveland Indians

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzés esetében egy késő esti MLB mérkőzést néztem ki a kínálatból, ahol a Cincinnati Reds és a Cleveland Indians fog egymással találkozni.


MLB statisztika:
27 nyertes – 12 vesztes


I Cincinnati Reds – Cleveland Indians I

 

A találkozón nem fogok nagy zsákbamacskát árulni, hogy a vendégek sikerében van mindenképp az érték. Ami elsőre is egyértelmű, hogy a fogadóirodák is a vendégek sikerét várják. Ezen kívül több döntő érv is van a vendégek sikere mellett. Az első ilyen, hogy S. Bieber fog kezdeni a Clevelandnél, míg a hazaiaknál Anthony DeSclafani. Aki ismeri a Cleveland csapatát tudhatja, hogy Bieber talán a legjobb teljesítménnyel rendelkező dobójátékosuk.

A szimulációs adatok alapján bő 1 pontos favoritnak számítanak a vendégek. 

Statisztikai adatok alapján 1 pontos favoritnak számítanak a vendégek. (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Annyi biztos, hogy nem szabad leírni a Cincinnati Reds csapatát, de a jelenlegi keretek alapján a Cleveland jóval erősebb csapat. A dobójátékosok között van bőven különbség, illetve a kiemelt “legértékesebb” játékosok között is. A vendégek részéről F. Lindor, C. Santana, J. Ramirez és T. Naquin biztos, hogy játszani fog. Ők azok az ütőjátékosok akik döntően befolyásolhatják a mai mérkőzést. A hazai keretben Y. Puig, E. Suarez és J. Winker lehet az aki hozhat pontokat a csapatnak, ám én most úgy vélem, hogy a Cleveland a jelenlegi formájában megnyeri a mérkőzést!

Cincinnati Reds – Cleveland Indians (22:10)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,71 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: