b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cincinnati Reds – Chicago Cubs

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A második MLB elemzés esetében egy ki-ki mérkőzésre van kilátás, ahol szerintem most minden a fogadóirodák elképzelései szerint fog alakulni.


MLB statisztika:
22 nyertes – 12 vesztes


I Cincinnati Reds – Chicago Cubs I

 

A két csapat 3. mérkőzése kerül megrendezésre a mostani felállásban és az első mérkőzést követően ahol 6-3-ra nyertek a hazaiak, a második találkozón magabiztos 6-0-s sikert aratott a Cubs. A mostani elemzésem döntő érve viszont nem csak a statisztikai adatok, hanem Lester személye miatt van. A vendégek dobójátékosa jóval jobb mutatókkal rendelkezik, mint mostani riválisa, ráadásul idegenben igencsak jó százalékban hozza a kötelezőket.

Papíron majdnem 2 pontos favoritnak számít a Cubs és ennek megfelelően a fogadóirodák is az ő sikerüket várják.

Vajon ismét nyerni tudnak a vendégek? (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Statisztikai adatok alapján tehát várható a vendégek sikere, a játékosállomány is jóval erősebb és jobb mutatókkal rendelkezik, mint a hazaiaké. Úgyhogy az első mérkőzést elfelejtve én arra számítok, hogy most is magabiztos sikert aratnak a vendégek. Ennek ellenére a Cincinnati nem leírható ellenfél, úgyhogy csak “C” kategóriába ajánlok fogadást a vendégek sikerére!

Cincinnati Reds – Chicago Cubs (19:10)

Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzése nyerteseodds: 1,76 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: