b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cincinnati Reds – Chicago Cubs – 08/09 01:10

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


 MLB statisztika:
60 nyertes – 25 vesztes


I Cincinnati Reds – Chicago Cubs I

 

A Cubs siker mellett több minden szól, jó formában van a vendég együttes, ráadásul C. Hamels lesz a Cubs kezdődobója. Ami biztos, hogy a vendégek ütőkerete jobb, több az 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkező játékos, úgyhogy mindenképp érdemes fogadást kötni a vendégek sikerére, amit most csak 2,5 egységes besorolással ajánlok.

Cincinnati Reds – Chicago Cubs (01:10)

Tipp: Chicago Cubs  (A mérkőzés győztese) odds: 1,71 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: