b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : CIN Reds – DET Tigers – 07/26 19:10

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mérkőzésen Bauer és Turnbull kezd a dombon és már itt van egy lényeges különbség a csapatok között. Ugyanis Bauer az egyik legjobb dobó a Cincinnati Reds csapatában. Annyi biztos, hogy a 7-1-es magabiztos győzelmet követően, az előző meccsen meglepetést okozott a Detroit, bár ez leginkább a Reds ütőkeretnek volt köszönhető. A mostani mérkőzésen úgy vélem, hogy ismét kijön a különbség a felek között és legalább két ponttal nyer majd a Cincinnati.

CIN Reds – DET Tigers Fogadási határidő : 19:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
CIN Reds -1.5 (Hendikep) 1.95 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: