b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : CIN Reds – DET Tigers – 07/25 23:10

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Ma hajnalban a Cincinnati magabiztos győzelmet aratott és a mostani felállás sem hozhat nagy változást. A Detorit ütőkerete még mindig nagyon gyengének tűnik és egyedül Cabrera az aki 1,0-ás mutató feletti értékkel rendelkezik. A Cincinnati keretében ezzel ellentétben heten is 0.95, vagy magasabb értékekkel rendelkeznek a hit mutatók esetében, ráadásul az egyik legjobb dobó Castillo fog kezdeni a dombon. Ismét minden adott egy nagyobb arányú győzelemhez.

CIN Reds – DET Tigers Fogadási határidő : 23:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
CIN Reds -1.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: