b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – Oakland Athletics – 08/11 01:10

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


 MLB statisztika:
62 nyertes – 27 vesztes


I Chicago White Sox – Oakland Athletics I

 

A mérkőzésen izgalmas találkozóra számítok, ám a dobójátékosok között ismételten van bőven különbség, amely az Oakland siker felé billenti a mérleg nyelvét. A statisztikai adatok alapján, illetve a szimulációs eredmények mutatói 2 pontos favoritnak tartják a vendégeket. Ma hajnalban 0-7-s eredményt értek el egymás ellen ebben a felállásban a felek és véleményem szerint, most is nyerhetnek a vendégek. Minden mutató erre utal, úgyhogy az “augusztusi” turnus első fogadásaként az Oakland győzelmét favorizálom.

Chicago White Sox – Oakland Athletics (01:10)

Tipp:  Oakland Athletics (A mérkőzés győztese) odds: 1,58 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: