b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – New York Yankees

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Ma hajnalban minden az elképzeléseim szerint alakult és sikerült profittal indítani az MLB szezont. Innentől ahogy jeleztem is egyre több baseballelemzés fog érkezni tőlem és remélem, hogy egy-egy botlástól eltekintve magas profitot sikerül majd kialakítanunk.


MLB statisztika:
1 nyertes – 0 vesztes


I Chicago White Sox – New York Yankees I

 

A találkozó igencsak izgalmasnak ígérkezik, hiszen a White Sox hazai pályán viszonylag jól teljesít 19-15 a mérlegük, míg a Yankeest senkinek se kell bemutatni. A vendégek idegenben és hazai publikum előtt is remekül teljesítenek, de lényegében idegenben 19-13 a mutatójuk. A mostani mérkőzés esetében nem a kimenetelekben kerestem a lehetőségeket, hanem inkább egy “biztosabbnak” ígérkező over opcióban bízok.

A szimulációs adatok alapján 4,2-5,9 a két csapat várható átlaga, így ezen adatok alapján 8-9, de akár 10 pontos mérkőzést is láthatunk. Ebben én annyira nem bízom, viszont a 8,5-s határ szorzója “megfelelőnek”  tartom.

A New York Yankees ma hajnalban vereséget szenvedett, most viszont visszavághatnak. (Fotó: Noah K. Murray, USA TODAY Sport)

Amit fontos, hogy ezen a mérkőzésen ténylegesen várható az adok-kapok, ráadásul a két csapat legjobb ütőjátékosai a keret részesei. A hazai oldalon Tim Anderson, Jose Abreu, Eloy Jimenez is játszik, míg a vendégeknél Didi Gregorius, Gleyber Torres, DJ LeMahieu várható egy-egy jobb ütésre. A statisztikai adatok nem hinném, hogy tévednének, ráadásul a két csapat mai mérkőzésén 9 pontot hoztak sösze a felek. Bizakodó vagyok, hiszen mindkét csapat jó teljesítményre képes a mostani felállásban, 4-4-s eredménynél már biztosan nyertünk, hiszen hosszabbítással együtt értendő bet365-n az over opció. Tehát a fogadásom a 8,5 pont over/feletti opció lenne, amelyre “C” kategóriában ajánlok fogadást!

Chicago White Sox – New York Yankees (02:10)
Tipp: Több, mint 8,5 pont (Játék összesített – további piacok) odds:1,86 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: