MLB : Chicago White Sox – New York Yankees

2019-06-14 0 By betandwintipps

Ma hajnalban minden az elképzeléseim szerint alakult és sikerült profittal indítani az MLB szezont. Innentől ahogy jeleztem is egyre több baseballelemzés fog érkezni tőlem és remélem, hogy egy-egy botlástól eltekintve magas profitot sikerül majd kialakítanunk.


MLB statisztika:
1 nyertes – 0 vesztes


I Chicago White Sox – New York Yankees I

 

A találkozó igencsak izgalmasnak ígérkezik, hiszen a White Sox hazai pályán viszonylag jól teljesít 19-15 a mérlegük, míg a Yankeest senkinek se kell bemutatni. A vendégek idegenben és hazai publikum előtt is remekül teljesítenek, de lényegében idegenben 19-13 a mutatójuk. A mostani mérkőzés esetében nem a kimenetelekben kerestem a lehetőségeket, hanem inkább egy “biztosabbnak” ígérkező over opcióban bízok.

A szimulációs adatok alapján 4,2-5,9 a két csapat várható átlaga, így ezen adatok alapján 8-9, de akár 10 pontos mérkőzést is láthatunk. Ebben én annyira nem bízom, viszont a 8,5-s határ szorzója “megfelelőnek”  tartom.

A New York Yankees ma hajnalban vereséget szenvedett, most viszont visszavághatnak. (Fotó: Noah K. Murray, USA TODAY Sport)

Amit fontos, hogy ezen a mérkőzésen ténylegesen várható az adok-kapok, ráadásul a két csapat legjobb ütőjátékosai a keret részesei. A hazai oldalon Tim Anderson, Jose Abreu, Eloy Jimenez is játszik, míg a vendégeknél Didi Gregorius, Gleyber Torres, DJ LeMahieu várható egy-egy jobb ütésre. A statisztikai adatok nem hinném, hogy tévednének, ráadásul a két csapat mai mérkőzésén 9 pontot hoztak sösze a felek. Bizakodó vagyok, hiszen mindkét csapat jó teljesítményre képes a mostani felállásban, 4-4-s eredménynél már biztosan nyertünk, hiszen hosszabbítással együtt értendő bet365-n az over opció. Tehát a fogadásom a 8,5 pont over/feletti opció lenne, amelyre “C” kategóriában ajánlok fogadást!

Chicago White Sox – New York Yankees (02:10)
Tipp: Több, mint 8,5 pont (Játék összesített – további piacok) odds:1,86 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588