b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – New York Yankees

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

A mai napon két “gold” elemzés kerül publikálásra és elsőként egy esti MLB mérkőzéssel kezdeném. Eddig remek eredményekkel rendelkezik a szolgáltatásunk a baseball “piacon” és reményeim szerint sikerül végig jó szériában maradni.


MLB statisztika:
3 nyertes – 0 vesztes


I Chicago White Sox – New York Yankees I

 

A találkozó igencsak izgalmasnak ígérkezik, hiszen a White Sox hazai pályán viszonylag jól teljesít 20-16 a mérlegük, míg a Yankeest senkinek se kell bemutatni. A vendégek idegenben és hazai publikum előtt is remekül teljesítenek, de lényegében idegenben 20-14 a mutatójuk. A mostani mérkőzés esetében nem a kimenetelekben kerestem a lehetőségeket, hanem inkább egy “biztosabbnak” ígérkező over opcióban bízok.

A szimulációs adatok alapján 5,2-6,4 a két csapat várható átlaga, így ezen adatok alapján 9-10 , de akár 11 pontos mérkőzést is láthatunk. Ebben én annyira nem bízom, viszont a 8,5-s ponthatár szorzóját “megfelelőnek”  tartom.

A New York Yankees ma hajnalban végre nyerni tudott, viszont az első két mérkőzésen vereséget szenvedett a csapat. (Fotó: Noah K. Murray, USA TODAY Sport)

Amit fontos, hogy ezen a mérkőzésen ténylegesen várható az adok-kapok, ráadásul a két csapat legjobb ütőjátékosai a keret részesei. A hazai oldalon Tim Anderson, Jose Abreu, Eloy Jimenez is játszik, míg a vendégeknél Didi Gregorius, Gleyber Torres, DJ LeMahieu várható egy-egy jobb ütésre. A statisztikai adatok nem hinném, hogy tévednének, ráadásul a két csapat előző három mérkőzésén rendre 9 vagy több pontot hoztak össze a felek. Bizakodó vagyok, hiszen mindkét csapat jó teljesítményre képes a mostani felállásban, 4-4-s eredménynél már biztosan nyertünk, hiszen hosszabbítással együtt értendő bet365-n az over opció. Tehát a fogadásom a 8,5 pont over/feletti opció lenne, amelyre “B” kategóriában ajánlok fogadást!

Chicago White Sox – New York Yankees (20:10)
Tipp: Több, mint 8,5 pont (Játék összesített – további piacok) odds:1,57 “C” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: