b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – Minnesota Twins – 07/28 01:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A mai egyetlen gold elemezés ismét egy baseball meccs lesz, amelyen a fő mottóm, hogy addig üssük a vasat, amíg az meleg. Ez pedig erre a mérkőzésre remekül illik, hiszen a Minnesota továbbra is fantasztikus formában, míg a White Sox hemzseg a hiányzóktól.


MLB statisztika:
51 nyertes – 21 vesztes


I Chicago White Sox – Minnesota Twins I

 

A Minnesota győzelmében ismét reális érték van és véleményem szerint remekül lőtték be a fogadóirodák is a szorzókat. A Twins a White Sox ellen könnyeden képes győzelmet kiharcolni és ma is, mint a dobójátékosok, mint az ütőkeretek között óriási különbség van.

Az első meccsen 3-10, ma hajnalban pedig 2-6-s eredményt értek el a csapatok. A szimulációs adatok alapján pedig ismét 1,8-2,0 közötti pontkülönbség várható a csapatok között.

Ma a szimulációs adatok alapján várható a Twins harmadik sikere! (Fotó : AP Photo/Jim Mone)

Ami biztos, hogy a vendégek egyik legjobb dobója fog kezdeni, méghozzá Perez, akinek játékában mindenképp van érték. A White Sox ütőbázisában továbbra is kevesebb az 1,0 hit fölötti mutatóval rendelkező játékos. A mai mérkőzést végig követtem és engem nem győzött meg egyetlen egy inningben sem a White Sox, úgyhogy a vendégek sikerére ajánlok ismét fogadást.

Chicago White Sox – Minnesota Twins (02:10)

Tipp: Minnesota Twins (A mérkőzés nyertese) odds: 1,55 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: