b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – Minnesota Twins – 07/27 02:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében egy MLB mérkőzéssel készültem. Tegnap ezt a mérkőzést a prémium elemzések között favorizáltam, most viszont ezt a találkozót érzem a legbiztosabbnak érzem a hajnali mérkőzések közül.


MLB statisztika:
48 nyertes – 21 vesztes


I Chicago White Sox – Minnesota Twins I

 

A Minnesota az előző héten, illetve a mostani héten is végig szerepelt a munkámban. Ennek egy kiváló indoka van, hiszen a Twins egy jó kvalitású csapat, akik ténylegesen többnyire képesek a várható statisztikai adatok alapján teljesíteni. A mostani mérkőzésen pedig ők számítanak ismét a favoritnak. Ami biztos, hogy a Twins második legjobb dobójátékosa M. Pineda fog kezdeni, míg a hazaiaknál egy jóval gyengébb kvalitású dobó D. Cease lesz a kezdő dobó.

A szimulációs adatok alapján 2,3-2,5 pont közötti favoritnak számítanak a vendégek és véleményem szerint ez bőven reális lehet, főleg a ma hajnali mérkőzést látva.

Ma a szimulációs adatok alapján várható a Twins sikere! (Fotó : AP Photo/Jim Mone)

Ami biztos, hogy engem meggyőzött a Twins ütőjátékos kerete, hiszen utóbbi időben emberfeletti amit művelnek, viszont a dobójátékosaik nem voltak a legjobbak. A White Sox keretéből többen is hiányoznak és egy viszonylag gyengébb Miami Marlins simán verte az együttest. Ma hajnalban ugyanezt megtette a Twins a White Sox ellen és 10-3-ra nyertek. Az ütőkeret továbbra sem az igazi a hazaiaknál, ráadásul a vendégek sikere mellett szól ismét minden. Ma hajnalban profitáltunk a Twins sikerének köszönhetően és én most ismét “meglovagolnám” ezt az esélyt. Remélem, hogy nem okoz csalódást a Minnesota és Pineda dobójátékában is bízok.

Chicago White Sox – Minnesota Twins (02:10)

Tipp: Minnesota Twins (A mérkőzés nyertese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: