b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – Minnesota Twins – 07/26 02:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében egy izgalmas mérkőzésre számítok, ahol ismét bíznék a látott kezdő dobójátékosokban, illetve a statisztikai adatokban.


MLB statisztika:
46 nyertes – 20 vesztes


I Chicago White Sox – Minnesota Twins I

 

A Minnesota az előző héten, illetve a mostani héten is végig szerepelt a munkámban. Ennek egy kiváló indoka van, hiszen a Twins egy jó kvalitású csapat, akik ténylegesen többnyire képesek a várható statisztikai adatok alapján teljesíteni. A mostani mérkőzésen pedig ők számítanak favoritnak. Ami biztos, hogy a Twins egyik legjobb dobójátékosa J. Berrios fog kezdeni, míg a hazai oldalon is az egyik legjobb L. Giolito lesz a kezdő.

A szimulációs adatok alapján 1,0-1,4 pont közötti favoritnak számítanak a vendégek.

Ma a szimulációs adatok alapján várható a Twins sikere! (Fotó : AP Photo/Jim Mone)

Ami biztos, hogy engem meggyőzött a Twins ütőjátékos kerete, hiszen utóbbi időben emberfeletti amit művelnek, viszont a dobójátékosaik nem voltak a legjobbak. A White Sox keretéből többen is hiányoznak és egy viszonylag gyengébb Miami Marlins simán verte az együttest. Ami azt illeti a két csapat mindig is ki-ki mérkőzéseket játszott egymás ellen, viszont a mostani dobójátékosok közötti különbség, illetve a látott ütőjátékosok képessége alapján én csukott szemmel mernék fogadni a Minnesota Twins győzelmére. Úgyhogy nem is késlekedek és míg nem csökken jobban a szorzó addig érdemes fogadni a Minnesota sikerére. Szimulációs adatok alapján várható a sikerük és ugyan izgalmas és végletekig kiélezett párharc lesz ez, “C” kategóriában érdemes egy kisebb összeget belefektetni a párosításba.

Chicago White Sox – Minnesota Twins (02:10)

Tipp: Minnesota Twins (A mérkőzés nyertese) odds: 1,68 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: