b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – Detroit Tigers

GLENDALE, ARIZONA - MARCH 02: Yoan Moncada #10 of the Chicago White Sox runs the bases against the Los Angeles Dodgers on March 2, 2018 at Camelback Ranch in Glendale Arizona. (Photo by Ron Vesely/MLB Photos via Getty Images)

A hajnali MLB kínálatból egyetlen egy mérkőzést emelek ki “prémium” tartalomként és itt is a kimenetelekben kerestem az esélyeket. Eddig kiválóan teljesítenek az MLB elemzések és remélem, hogy ez a széria továbbra is kitart.


MLB statisztika:
24 nyertes – 11 vesztes


I Chicago White Sox – Detroit Tigers I

 

A mostani találkozón szimplán a statisztikai adatokban és a szimulációs rendszer által közölt eredményben bízok. Papíron egyébként 0,6-0,8 pontos favoritnak számítanak a hazaiak. A sikerük mellet mindezek mellet szólhat Boyd gyengébb teljesítménye, de sajnos a hazai dobójátékos sem a kiváló formájáról híres. Ami szintén biztató lehet, hogy a vendégek keretéből többen hiányoznak, illetve idegenben 15-23-s mérlege van a Detroit csapatának.

A szimulációs adatok alapján favoritnak számít a White Sox, bár a fogadóirodák esélyesebbnek tartják a vendégeket.

Vajon minden a statisztikai adatok és a szimulációs eredmény alapján fog zajlani a mérkőzésen? (Fotó :  Ron Vesely/MLB Photos via Getty Images)

A két csapat ebben a felállásban április végén találkozott egymással, akkor mindkét alkalommal nyerni tudott a Chicago. Most is nagyon bizakodó vagyok, bízom a hazaiakban, illetve abban, hogy a Detroit nem tud továbbra sem túllépni az idegenbeli formáján. Úgyhogy bizalmat szavazok a hazai sikernek egy +1,5 pont hendikep opcióval egyetemben!

 Chicago White Sox – Detroit Tigers (02:10)

Tipp: Chicago White Sox +1,5 pont (Hendikep) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: