b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago White Sox – Chicago Cubs

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A mai kínálat nagyon gyenge és ennek köszönhetően egy közös publikáció kerül megosztásra. Az elemzés esetében ismét egy MLB mérkőzés került kiválasztásra, ahol a Chicago White Sox és a Chicago Cubs fog egymással szembekerülni.


MLB statisztika:
30 nyertes – 12 vesztes


I Chicago White Sox – Chicago Cubs I

 

A találkozón remekül lőtték be a fogadóirodák az esélyeket és ezen az esti mérkőzésen több érv is van a vendégek sikere mellet. Az első ilyen tényező, hogy K. Hendricks és I. Nova fog kezdeni dobójátékosként. Előbbi jó mutatókkal rendelkezik a ligában, míg a hazaiak dobójátékosa messze elmarad a riválisától. A második tényező, hogy a Cubs jóval jobb szezont fut idén, illetve a kerete az ütőjátékosok szempontjából erősebbnek számít.

A szimulációs adatok alapján közel két pontos favoritok a a vendégek!

A két csapat kerete között, illetve a kezdő dobójátékosai között is tapasztalható különbség, amely alapján a vendégek sikere a várható. (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Ami biztos, hogy a Cubs az előző mérkőzésen 3 ponttal is nyert, pedig a hazaiak egyik legjobb dobójátékosa Giolito volt a kezdő. Ezért igencsak bizakodó vagyok és véleményem szerint ma is kijön a különbség a felek között. Ezért a Chicago Cubs sikerére ajánlok fogadást és ezt a “Gold” előfizetőknek 5 egységgel, míg a prémium előfizetőknek 3 egységgel ajánlom fogadásként!

Chicago White Sox – Chicago Cubs (20:10)

Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzés nyertese) odds: 1,58 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

Chicago White Sox – Chicago Cubs (20:10)

Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzés nyertese) odds: 1,58 “B” kategória Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: