b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago Cubs – San Francisco Giants – 08/21 02:05

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A mai egyetlen gold elemzésem egy MLB mérkőzésre készül. Tegnap végigelemeztem az előző hetet és ahogy említettem is kisebb szerencsétlenségünkre 1 ponton, 1 gólon múlt az, hogy nincs jelenleg profitunk. A mérkőzésen a Chicago Cubs és a San Francisco Giants csapata mérkőzik meg egymással.


 MLB statisztika:
65 nyertes – 36 vesztes


I Chicago Cubs – San Francisco Giants I

 

A mérkőzésen leginkább a statisztikai adatokra alapoztam a döntésem és ennek megfelelően írtam meg a mostani elemzést. Ami biztos, hogy Cubs hazai pályán remek teljesítménnyel bír és a legutóbbi 15 mérkőzéséből 12-t megnyert a csapat, de az egész alapszakaszt tekintve 60 mérkőzésből 41 alkalommal zárt győzelemmel az együttes. Ami szintén biztató tényező, hogy a hazai csapat egyik legtehetségesebbnek tartott dobója fog kezdeni, aki nem más, mint C. Hamels. Hamels viszonylag jó mutatókkal rendelkezik, viszont mostani riválisa a Giants kezdődobója T. Beederől már ez nem mondható el. A Giants Beede kezdésével 10 mérkőzés alatt 7 alkalommal zárt vereséggel.

A szimulációs adatok alapján a Cubs közel 2 pontos favoritnak számít.

10 mérkőzés után ismét hazai pályán szerepel a Chicago Cubs, ahol remek mutatókkal rendelkezik az együttes. (Fotó : Getty Images)

A két kezdődobó alapján tehát a Cubs mellett már van egy érv. Ezt követően megvizsgáltam a két csapat ütőkeretét. A hazai csapatban Nick Castellanos, Javier Baez és Anthony Rizzo biztosan szerepet kap. Ők lesznek azok, akik több alkalommal is képesek lehetnek futásokat, ill. pontokat szrezni. A Cubs keretében egyébként a 9 főből 4 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. A Giants keretében 1,0 fölötti hit mutatóval egyetlen játékos sem szerepel, ennek ellenére Kevin Pillar, Evan Longoria és Buster Posey ütőjátékára érdemes lesz figyelni. Ami biztos, hogy a Cubs hazai pályán remekül szerepel és jelenleg a kezdő dobójátékosa, ill. az ütőkerete is erősebb a hazai csapatnak. A hazai pálya előnye egyértelműen mellettük szól és ott van az a tényező is, amely a rájátszás lenne. A Cubs vezetőedzője a Pittsburgh elleni mérkőzést követően elmondta, hogy végre ismét hazai pályán léphetnek pályára. Sok pontot veszítettek el idegenben, hiszen 2019.08.09. óta nem léptek pályára hazai pályán és ez idő alatt idegenben 10 mérkőzés alatt, csak 4 győzelmet értek el. Úgyhogy itt az ideje a javításnak, hiszen sokat rontott a csapat az előző napok eredményeinek köszönhetően. Ezért mindenképp bizakodó vagyok és véleményem szerint a Cubs megnyeri a mostani mérkőzést. A fogadóirodák is a hazai győzelmet favorizálják és remélem, hogy most nem lepnek meg a csapatok.

Chicago Cubs – San Francisco Giants (02:05)

Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzés győztese) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: