b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago Cubs – New York Mets

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A “gold” elemzéseknél ma egy “rizikós” mérkőzéssel készülök és most csak a 2,5 egységes besorolást helyezem előtérbe. Nem szeretnék kockáztatni, hiszen remekül állunk a mostani szériában is.


MLB statisztika:
15 nyertes – 9 vesztes


I Chicago Cubs – New York Mets I

 

Őszinte leszek számomra némiképp meglepő, hogy a New York Mets két alkalommal is nyerni tudott a Cubs otthonában. Ma viszont a két kezdődobó döntően befolyásolhatja a találkozót. Ami azt illeti, a dobóknak köszönhetően ma közel 1 pontos favorit a Cubs. A hazai oldalon Hamels, míg a vendégeknél deGrom fog kezdeni. A hazaiak dobója 6-2-s mutatóval rendelkezik, míg a vendégek játékosa 4-6-s mutatót alakított ki idáig.

A szimulációs adatok alapján 4-2-3,2 a várható eredmény, tehát 7, maximum 8 pont a reális. Ami a végeredményt illeti egy szoros találkozón várható a Cubs sikere.

Papíron bőven reális a Cubs sikere, ebben pedig mindenképp van érték, főleg 2,05-s szorzón. (Fotó: Ezra Shaw/Getty Images)

Az előző két mérkőzésből felesleges kiindulni, de annyi szent, hogy nem ez volt a papírforma. A hazaiak az egyik legjobb teljesítménnyel rendelkeznek a ligában hazai pályán és véleményem szerint ma már kijön nekik a lépés. A vendégek dobója több hibával rendelkezik, tehát papíron gyengébb, mint mai riválisa. Ezért bizakodó vagyok és bízom a statisztikában, amely alapján a Cubs sikere várható!

Chicago Cubs – New York Mets (20:20)
Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzés nyertese) odds: 2,05 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: