b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Chicago Cubs – Chicago White Sox

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A  hajnali “prémium” elemzések zárásaként egy rangadóval készültem, ahol lényegében számomra nincsenek kérdések.


MLB statisztika:
8 nyertes – 4 vesztes


I Chicago Cubs – Chicago White Sox I

 

A két csapat igazi riválisnak számít, viszont szinte minden egyes évben a Cubs az aki jobb eredményeket ér el. Az előző mérkőzésen a White Sox kisebb meglepetésre képes volt idegenben nyerni egy szűk 3-1-s mérkőzésen. Most viszont teljesen más a helyzet véleményem szerint.

A szimulációs adatok alapján 4,8 – 3,7 a várható eredmény. Tehát ismét egy szűk/kevés pontos mérkőzésre van kilátás és az sem elhanyagolható tényező, hogy ki-ki mérkőzést láthatunk.

Tegnap leszerepelt a csapat, illetve semmi sem jött össze számukra. Ma viszont, mint statisztikailag, mint az én véleményem szerint is favoritok. (Fotó :  Ezra Shaw/Getty Images)

Ami azt illeti egyetlen egy indok van ma szerintem a Sox mellett, hogy a legjobb teljesítményű és képességű dobójuk fog szerepelni a meccsen, méghozzá Lucas Giolito, aki eddig 10-1-s mutatóval rendelkezik. A hazai oldalon Jon Lester lesz a kezdő dobó, ő nincs a legjobb formában, viszont erre a meccsre vélhetően minden egyes játékos felszívja magát. Ami biztos, hogy a Cubs otthonában nem egyszerű nyerni és a csapat 24-12-s mutatóval rendelkezik a hazai publikum előtt. A White Sox idegenben botladozik és 15-19-s mutatója van. Ugyan a vendégek a legutóbbi 3 mérkőzésüket megnyerték idegenben, viszont ezt a 3 mérkőzést megelőzően 6 találkozón is vereséggel zárt a csapat. Egy szó, mint száz idén 3 mérkőzésből 2 alkalommal nyerni tudott a Cubs. Az előző találkozón semmi sem jött össze nekik, viszont most minden összejöhet. Ugyan ott van a vendégek részéről Giolito, aki kiváló formában van, de szerintem a Cubs játékosok ma felszívják magukat és megnyerik a 2. mérkőzést hazai pályán!

Chicago Cubs – Chicago White Sox (02:05)
Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzés nyertese) odds: 1,74 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: