b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : CHI White Sox – DET Tigers – 04/29 02:10

GLENDALE, ARIZONA - MARCH 02: Yoan Moncada #10 of the Chicago White Sox runs the bases against the Los Angeles Dodgers on March 2, 2018 at Camelback Ranch in Glendale Arizona. (Photo by Ron Vesely/MLB Photos via Getty Images)

Ma hajnalban nagy meglepetésre az igencsak jó formának örvendő Chicago White Sox kikapott a Detroit Tigers csapatától 5-2-re. Elég érdekesen alakult a meccs, de érdemes megemlíteni, hogy a Detroit két inningnek, illetve négy hihetetlen elkapásnak köszönhette a sikerét, hiszen a White Sox játékosok három inningben is igencsak közel álltak a pontszerzéshez. Mindenképp fontos a hajnali találkozón, hogy a dombon a hazaiaknál C. Rodon fog kezdeni, aki igencsak kiváló mutatóknak örvend, ezzel ellentétben a Detroit csapatában C. Mize lesz a kezdő dobójátékos, akinek azért nincsenek a legjobb mutatói.

Várható végeredmény
5.23.1

A két ütőkeret között is nagy a különbség, ugyanis a hazaiaknál J. Abreu, T. Anderson, Y. Moncada, A. Eaton és N. Madrigal is 1.0-ás közeli, vagy feletti hit átlaggal rendelkezik, addig a vendégek keretében mindössze Jeimer Candelario és Willi Castro az, akiknek ilyen átlaguk van. Ez pedig ma döntő lehet, főleg C. Rodon ellen, aki ha eddig kezdett a dombon rendre nyert a csapata. Nem lesz egyszerű meccs, de tegnap is látható volt, hogy nagy szerencsével nyert a Tigers és véleményem szerint kétszer, főleg egy napon belül nem fog megtörténni ugyanez a szerencse a vendégekkel. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a csapatok 2020-ban 9 alkalommal találkoztak egymással és rendre nyerni tudott a White Sox, sőt egy esetet leszámítva minden egyes alkalommal legalább két pontos különbséggel tette meg ezt a csapat. Úgyhogy bízom benne, hogy ma ismét minden a statisztikák szerint alakul és a White Sox magabiztos győzelemmel zár az amúgy gyengélkedő Detroit Tigers csapatával szemben!

Predikció : 
CHI White Sox -1.5 (Hendikep)
Odds: 1.95Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: