b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Boston Red Sox – New York Yankees – 07/29 01:05

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

A mai nap második, egyben utolsó elemzése egy közös publikáció lesz. A mérkőzésen a Boston Red Sox , illetve a New York Yankees fog egymással megmérkőzni. A párosítás előző három mérkőzésén rendre hozta a Boston a “kötelezőt”, vajon ma is sikerül nekik?


MLB statisztika:
52 nyertes – 22 vesztes


I Boston Red Sox – New York Yankees I

 

Ami biztos, hogy a Yankees jóval motiváltabb lehet ma, hiszen ez a három vereség számukra az egyik legkiábrándítóbb teljesítmény lehet az utóbbi időszakot eltekintve. Ami szintén érdekes tényező, hogy jelenleg a Red Sox ütőkerete jóval erősebbnek mondható a Yankees hiányzóinak köszönhetően. A két csapat legutóbbi 6 mérkőzésén amúgy rendre 14, vagy több pont alakult ki és most nekem ez a fogadásom alapja.

A szimulációs adatok legalább 11 pontos mérkőzésre van kilátás.

Papíron hatalmas over mérkőzésre van most is kilátás, vajon ennek megfelelően fog zajlani a mérkőzés? (Fotó :  Noah K. Murray-USA TODAY Sports)

A szimulációs adatok számomra beszédesek és ennek tudatában ajánlok fogadást a mérkőzésre. A két csapat jó ütőjátékosokkal rendelkezik, ráadásul a két kezdő dobójátékos is a szezonban több alkalommal az opening line felett zárt. Legutóbb D. German a New York Yankees dobója 2 inning alatt 10 pontot hozott össze. Úgyhogy bizakodó vagyok és ezért a 9,5 pont feletti opcióra ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Boston Red Sox – New York Yankees (01:05)

Tipp: Több, mint 9,5 pont (Játék összesített – További piacok) odds: 1,76 “B” kategória Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Boston Red Sox – New York Yankees (01:05)

Tipp: Több, mint 9,5 pont (Játék összesített – További piacok) odds: 1,76 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: