b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Boston Red Sox – New York Yankees – 07/27 01:10

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

A mai nap utolsó elemzése a Red Sox – Yankees párosításból érkezik. Tegnap a Yankees nagyon csúnyán leégett és 19-3-ra kapott ki a csapat, ami hatalmas meglepetésnek számít.


MLB statisztika:
48 nyertes – 21 vesztes


I Boston Red Sox – Ne York Yankees I

 

Ami biztos, hogy a Yankees jóval motiváltabb lehet ma, hiszen ez a vereség számukra az egyik legkiábrándítóbb eredmény lehet. Ami szintén érdekes tényező, hogy jelenleg a Red Sox ütőkerete jóval erősebbnek mondható a Yankees hiányzóinak köszönhetően. A két csapat legutóbbi 3 mérkőzésén amúgy rendre 20, vagy több pont alakult ki és most nekem ez a fogadásom alapja.

A szimulációs adatok legalább 11 pontos mérkőzésre van kilátás.

Papíron hatalmas over mérkőzésre van most is kilátás, vajon ennek megfelelően fog zajlani a mérkőzés? (Fotó :  Noah K. Murray-USA TODAY Sports)

A szimulációs adatok számomra beszédesek és ennek tudatában ajánlok fogadást a mérkőzésre. A két csapat jó ütőjátékosokkal rendelkezik, ráadásul a két kezdő dobójátékos is a szezonban több alkalommal az opening line felett zárt. Úgyhogy bizakodó vagyok és ezért a 10,5 pont feletti opcióra ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Boston Red Sox – New York Yankees (01:10)

Tipp: Több, mint 10,5 pont (Játék összesített – További piacok) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: