b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : BOS Red Sox – BAL Orioles – 07/26 19:35

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Boston – Baltimore mérkőzésen ugyanaz a helyzet egy 13-2-es győzelmet követően, tegnap meglepetésre kikapott 7-2-re a Red Sox. Egyáltalán nincs egyensúlyban a két csapat keretileg és, ha minden a statisztikák szerint alakul itt ma a Bostonnak kell nyerni. Annyi biztos, hogy a Baltimore dobója LeBlanc jobb értékekkel rendelkezik, mint riválisa R. Weber, viszont az ütőkeretek között hatalmas különbség látható.A hazaiak keretében minden egyes játékos 1.0 hit feletti mutatóval rendelekzik, ami igencsak ritka egy MLB csapatnál, ezzel ellentétben viszont a Orioles keretében négy játékos nem éri el az 1.0-ás hit “határt”. Egy szó, mint száz Bostoni győzelmet várok, ahol szerintem két pontot odatesznek a hazaiak.

BOS Red Sox – BAL Orioles Fogadási határidő : 19:35
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
BOS Red Sox -1.5 (Hendikep) 1.95 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: