b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

Végre itt az MLB, itt van újra! Közel egy hetes kihagyás után, ismét van mire fogadni és ebből kiindulva, máris egy “gold” ajánlás kerül megosztásra, méghozzá a Baltimore – Tampa Bay összecsapáson.


MLB statisztika:
30 nyertes – 13 vesztes


I Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays I

 

A találkozón véleményem szerint hiba nélkül lőtték be a fogadóirodák a mérkőzés esélyeit és látható, hogy a Tampa Bay Rays valóban a meccs esélyese. Ami azt illeti az én első elhatározásom egy adott mérkőzéssel kapcsolatban, mindig is a kezdő dobójátékosok kiléte, majd ezt követően a statisztikai adatok, illetve a szimulációs eredmények. Ezt most látva egyértelmű a kijelentés és szerintem a Tampa Bay valóban nyerhet az Oriole Parkban.

A szimulációs adatok alapján közel 1,5 pontos favoritok a a vendégek, ami a dobójátékosok, illetve ütőjátékosok értékét, teljesítményét elnézve nem csoda!

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a vendégek oldalán Y. Chirinos fog kezdeni, aki jelenleg 7-4-s mutatóval rendelkezik. A hazaiak dobójátékosa D. Bundy lesz, aki az idényben eddig 4-10-s mutatóval rendelkezik. Ami azt illeti a a vendégek dobójátékosa jóval jobb teljesítménnyel rendelkezik és a mutatói is ennek köszönhetően remeknek mondhatóak, de ma itt nem ez lesz a legfőbb döntő érv, hanem a vendégek ütőjátékosai A. Meadows, T. Pham, K. Kiermaier, W. Adames és J. Wendle, akiknek a Hit mutatója 1,00 felett van. A hazai keretben egyedüliként T. Mancini az, aki az 1,00-s határt megugorja, viszont rajta kívül minden egyes ütőjátékos a keretben ezen határ alatt rendezkedik be. Egy szó, mint száz a dobójátékos, illetve az ütőjátékos is jelenleg jobb produktummal rendelkezik az idényben, mint a hazaiak játékosai, úgyhogy bizakodó vagyok és fogadást ajánlok erre a hajnali mérkőzésre, ahol a vendégek sikerét favorizálom!

Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays (01:05)

Tipp: Tampa Bay Rays (A mérkőzés nyertese) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: