MLB : Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Végre itt az MLB, itt van újra! Közel egy hetes kihagyás után, ismét van mire fogadni és ebből kiindulva, máris egy “gold” ajánlás kerül megosztásra, méghozzá a Baltimore – Tampa Bay összecsapáson.


MLB statisztika:
30 nyertes – 13 vesztes


I Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays I

 

A találkozón véleményem szerint hiba nélkül lőtték be a fogadóirodák a mérkőzés esélyeit és látható, hogy a Tampa Bay Rays valóban a meccs esélyese. Ami azt illeti az én első elhatározásom egy adott mérkőzéssel kapcsolatban, mindig is a kezdő dobójátékosok kiléte, majd ezt követően a statisztikai adatok, illetve a szimulációs eredmények. Ezt most látva egyértelmű a kijelentés és szerintem a Tampa Bay valóban nyerhet az Oriole Parkban.

A szimulációs adatok alapján közel 1,5 pontos favoritok a a vendégek, ami a dobójátékosok, illetve ütőjátékosok értékét, teljesítményét elnézve nem csoda!

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a vendégek oldalán Y. Chirinos fog kezdeni, aki jelenleg 7-4-s mutatóval rendelkezik. A hazaiak dobójátékosa D. Bundy lesz, aki az idényben eddig 4-10-s mutatóval rendelkezik. Ami azt illeti a a vendégek dobójátékosa jóval jobb teljesítménnyel rendelkezik és a mutatói is ennek köszönhetően remeknek mondhatóak, de ma itt nem ez lesz a legfőbb döntő érv, hanem a vendégek ütőjátékosai A. Meadows, T. Pham, K. Kiermaier, W. Adames és J. Wendle, akiknek a Hit mutatója 1,00 felett van. A hazai keretben egyedüliként T. Mancini az, aki az 1,00-s határt megugorja, viszont rajta kívül minden egyes ütőjátékos a keretben ezen határ alatt rendezkedik be. Egy szó, mint száz a dobójátékos, illetve az ütőjátékos is jelenleg jobb produktummal rendelkezik az idényben, mint a hazaiak játékosai, úgyhogy bizakodó vagyok és fogadást ajánlok erre a hajnali mérkőzésre, ahol a vendégek sikerét favorizálom!

Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays (01:05)

Tipp: Tampa Bay Rays (A mérkőzés nyertese) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

Hirdetések