b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Baltimore Orioles – Los Angeles Dodgers – 09/12 01:05

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzésben a Baltimore – LA Dodgers mérkőzésre ajánlok fogadást. Tegnap a két csapat megvívta idei első mérkőzését, amelyen a vendégek magabiztos győzelmet arattak, hiszen 7-3-ra nyertek.


 MLB statisztika:
81 nyertes – 42 vesztes


I Baltimore Orioles – Los Angeles Dodgers I

Ami azt illeti tegnap a Dodgers szorzója a “béka segge” alatt volt, hiszen 1,31-ről indultak, majd a mérkőzés kezdetére a sok hendikep fogadás miatt valószínűleg megemelkedett a szorzója 1,45-re. A mostani találkozón is hasonló a helyzet és az 1,47-s opening line, már 1,57-t mutat, amire már nehezen tudok nemet mondani. A Dodgers toronymagasan vezeti a National League mezőnyét és 76 mérkőzésből 56 alkalommal diadalmaskodtak a vendégek. A mostani ellenfelük számára úgymond semmi esély már a rájátszás elérésére, hiszen 73 mérkőzés alatt 22-51-s mutatót alakítottak ki, ami az American League 14. helyéhez elég.

A szimulációs adatok alapján egyértelműen látszódik, hogy a Dodgers a favorit, hiszen három portál adatait is megfigyelve 1,6-2,1 pont közötti favoritnak számítanak a vendégek.

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Ami a szorzók növekedését okozhatja, hogy egyik oldalon sem kezd megbízható dobójátékos. A hazaiak oldalán J. Means kezd, míg a vendégektől R. Stripling lesz a kezdő dobó. Stripling egyértelműen jobb kvalitású és jobb mutatókkal rendelkező dobójátékos, ám neki is vannak néha megingásai. Összességében persze Means sem a remek mérkőzéseiről híres bár 20 mérkőzéséből 10-t nyert a csapata, amikor ő kezdett. Ami viszont a mai mérkőzésen beszédes adat az az ütőkeretek közti különbség lenne. A hazaiak részéről T. Mancini, ill. A. Santander rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. A keretben pedig rajtuk kívül Alberto és Villar az aki a 0,90-1,0 közötti határon mozog, ám a többi játékos leginkább 0,7-0,8 hit mutató közötti értékkel rendelkezik. A vendégek részéről viszont teljesen más a helyzet és a 9 fős keretből 5 játékos rendelkezik 1,0 fölötti mutatóval. C. Bellinger, J. Turner, A. Pollock, C. Seager és C. Taylor lennének azok név szerint, illetve rajtuk kívül D. Freese, G. Lux 0,97-s mutatóval rendelkeznek. Tehát a 9 fős keretből 7 játékos kiváló hit mutatókkal rendelkezik. Az előző mérkőzés adatai beszédesek, hiszen a Baltimore a 8. inningben volt képes pontot szerezni és azt is C.  Sadler cseredobó hibái miatt. Úgyhogy bizakodó vagyok és látva a tegnapi mérkőzés mutatóit, a vendégek cseredobóiba aligha van potenciál, hiszen egytől egyig képesek voltak hibázni és pontokat hozni a vendégeknek. Ezért a vendégek sikerét ajánlom és remélem, hogy nem lepnek meg a felek.

Baltimore Orioles – Los Angeles Dodgers (01:05)

Tipp: Los Angeles Dodgers (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: