b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Baltimore Orioles – Cleveland Indians

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

Tegnap pihenőnapot tartottam, hiszen megfelelőnek véltem már a most elért eredményeket is, illetve nem éreztem biztonságosnak a hajnali mérkőzéseket. Ezzel ellentétben, ma már vannak lehetőségek és két “gold” tartalom is publikálásra fog kerülni!


MLB statisztika:
21 nyertes – 11 vesztes


I Baltimore Orioles – Cleveland Indians I

 

A ma hajnali találkozón kisebb meglepetésre 13:0-s győzelmet aratott a hazai csapat. Ami azt illeti volt egy ilyen érzésem, illetve a Cleveland dobója Clevinger nem épp a legjobb formáját éli. A mai mérkőzés viszont teljesen más lehet, hiszen a Cleveland egyik legjobb dobójátékosa Z. Plesac fog kezdeni, míg a hazai oldalon Cashner lesz a dobójátékos. A két dobó között óriási különbség van, illetve a keretek sincsenek balanszban.

A szimulációs adatok alapján ma már egyértelmű favoritnak számítanak a vendégek és közel 2 pontos előny várható részükről a mérkőzésen.

Ma hajnalban csúnya vereségbe szaladt bele a Cleveland, most viszont egyértelmű favoritnak számítanak. Vajon sikerül megnyerniük a mérkőzést? (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Statisztikai adatok alapján tehát várható a vendégek sikere. Ráadásul ténylegesen a Baltimore nem a legerősebb a mezőnyben. A dobójátékosuk is bőven verhető, míg a vendégek részéről Plesac várhatóan jobb formát fog kifogni. Az ütőjátékosok egytől-egyig jobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint az Baltimore keretében található játékosok. Úgyhogy bizakodó vagyok és véleményem szerint ezen a mérkőzésen már nem fog hibázni a Cleveland.

Baltimore Orioles – Cleveland Indians (22:05)
Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,58 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: