b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – St.Louis Cardinals – 23:02

ATLANTA, GA - MAY 28: Max Fried #54 of the Atlanta Braves pitches in the first inning of an MLB game against the Washington Nationals at SunTrust Park on May 28, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Todd Kirkland/Getty Images)

Elindul az MLB rájátszás és ténylegesen olyan párosításokat láthatunk, amelyek egytől-egyig rengeteg izgalmat tartogathatnak. Az első mérkőzés az Atlanta Braves – St.Louis Cardinals találkozó lenne, ahol egy utolsó inningig kiélezett párharcra számítok.


 MLB statisztika:
85 nyertes – 46 vesztes


A találkozó esetében nagyon meglepődnék azon, ha bármelyik csapat több pontos sikert aratna, ráadásul a szimulációs adatok alapján is 0,2-0,4 pont közötti különbség van a felek között, ami nagyon beszédes információ. Ami azt illeti a hazai oldalon D. Keuchel, míg a vendégeknél M. Mikolas fog kezdeni a dombon és mindkét játékos hasonló mutatóval rendelkezik. Ami azt illeti a mostani opening line az under/over piacon a 9,0 pont. Ezt a két dobó eddigi mérkőzésen előbb 3-6, míg utóbbi 1-7 átlaggal hozta. (Az első mutató az overt jelzi). Már ez egy alap koncepció a mérkőzéssel kapcsolatban, aztán ott van a következő tényező, ami az ütőkereteket illeti.

A szimulációs adatok alapján maximum 8-9 pontos mérkőzésre van kilátás.

Elindul a rájátszás és hazai pályán kezd az Atlanta Braves. (Fotó : Todd Kirkland/Getty Images)

Az ütőkeretekben alig van 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkező játékos. A hazai részről nincs is és egyedül R. Acuna az aki 0,99-es mutatójával megközelíti az 1,0-s határt. A vendégek keretében két játékos van aki 1,0 fölötti mutatóval rendelkezik, Ozuna, Edman és Wong lenne az. Ami azt illeti mindkét dobójátékos a legjobb “elkapó” kerettel tud felállni és ez döntően befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét. A másik döntő tényező, hogy a SunTrust Park nem a hazafutásokról híres, ráadásul, ha minden igaz az ütőjátékosok teljesítményét döntően befolyásolhatja a széljárás. Egy szó, mint száz alapra is szoros mérkőzésre lesz kilátás, ráadásul a két együttes egymás ellen a szezon során nagyon kevés alkalommal zárt pont gazdag mérkőzést. A legutóbbi három mérkőzésen 7, illetve 9 pont született a csapatok mérkőzésein úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a 9,5 pont alatti opció “zöldülhet” a mérkőzésen.

Atlanta Braves – St.Louis Cardinals Fogadási Határidő : 23:02
Tipp : 9,5 pont alatt (Pontszám összesített) odds: 1,71 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: