b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – St.Louis Cardinals – 23:02

A Braves hazai pályán az egyik legjobb, ha nem a legjobb dobójával készül az esti Padres elleni mérkőzésre. (Fotó : Getty Images)

A második gold elemzés esetében egy szintén érdekes párharc szemtanúi lehetünk, hiszen a Braves – Cardinals mérkőzésen 2-2-es eredményből várják a felek a találkozót.


 MLB statisztika:
86 nyertes – 47 vesztes


A mérkőzést sokáig nem fogom ecsetelni, hiszen ez a találkozó egy az egyben egy végletekig kiélezett és a szó szoros értelmében 1 ponton múló mérkőzés lehet. Ami biztos, hogy az Atlanta van jobb helyzetben, hiszen hazai pályán játsszák ezt a mérkőzést, ám semmiképp sem leírandó a St.Louis Cardinals csapata. A mostani opció esetében őszinte leszek éltem a fogadóirodák hibáival. Ez annyit jelent, hogy ugyan a hazaiak keretéből többen hiányoznak, ám megnézve az ütőkereteket nem találtam akkora eltérést a csapatok között, mint ahogyan azt a fogadóirodák mutatják.

A szimulációs adatok alapján szinte forma-forma ponttal rendelkeznek a csapatok, ezért nagy meglepetés lenne, ha ilyen tét mellett bármelyik fél  nagyobb arányú sikerrel zárna.

A Braves hazai pályán az egyik legjobb dobójával készül az esti Cardinals  elleni sorsdöntő mérkőzésre. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a vendégek kezdődobója némileg jobb mutatóval rendelkezik a riválisánál, ám az egymás elleni eredmények alapján az Atlanta nem kapott ki két pontnál többel az előző négy mérkőzésen. Úgyhogy nem is részletezem és húzom a dobók, ütőkeretek információval az elemzésem. Annyi szent, hogy a Cardinals keretében három , míg a Braves keretében két olyan játékos van aki 1,0 közeli, vagy épp fölötti hit mutatóval rendelkezik. Mindenképp bizakodó vagyok és nagyon meglepődnék, ha itt ma a Cardinals két vagy több ponttal nyerne, de azt sem tartom kizártnak, hogy hazai pá lyán a SunTrust Parkban behúzza a mérkőzést a Braves. Ami azért is esélyes, mert a csapat az alapszakasz során 50-31-es mérleggel zárt, míg a Cardinals idegenben 41-40-es mutatóval tudta abszolválni az idegenbeli szerepléseit.

Atlanta Braves – St.Louis Cardinals Fogadási Határidő : 23:02
Tipp : Atlanta Braves +1,5 pont (Hendikep) odds: 1,58 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: