b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – San Diego Padres

A Braves hazai pályán az egyik legjobb, ha nem a legjobb dobójával készül az esti Padres elleni mérkőzésre. (Fotó : Getty Images)

A folytatásban egy MLB elemzéssel készültem. A baseballelemzéseket a jövőben lerövidítem és inkább rövid/velős elemzéseket fogok publikálni a sportág keretein belül.


A Braves hazai pályán az egyik legjobb, ha nem a legjobb dobójával készül az esti Padres elleni mérkőzésre. (Fotó : Getty Images)

I Atlanta Braves – San Diego Padres I

A találkozón bíznék a Braves sikerében akik a Padres ellen 2-1-el állnak az előző három mérkőzést elnézve. A SD Padres ugyan idegenben jól szerepel, most viszont a hazaiak “ász” dobója Mike Foltynewicz kezdi meg a szezonját és a másik oldalon a jóval alul rangsoroltabb Matthew Strahm lesz a dobó, aki eddig nyeretlen 0-2-s mérlege van. Ami érdekes információ lehet, hogy a bal kezes dobók ellen az Atlanta 75%-ban hozta eddig a sikereket. Most pedig Strahm bal kezes. Ez annyit tesz, hogy a Braves 6-2-vel áll eddig a szezonban és 6,8 átlag futásokat hoztak össze ezen képességű dobók ellen. A szimuláció alapján 5,1-3,9-s eredmény várható és szerintem ez létrejöhet. Strahm nincs jó formában, míg a hazai oldalon Foltynewicz debütál, várhatóan győzelemmel teszi ezt meg. Úgyhogy alacsony téttel 1,80-s hazai sikerre bátran fogadást ajánlok.

Atlanta Braves – San Diego Padres (18:10) 

Tipp:Atlanta Braves (A mérkőzés győztese) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: