b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – Philadelphia Phillies

ATLANTA, GA - MAY 28: Max Fried #54 of the Atlanta Braves pitches in the first inning of an MLB game against the Washington Nationals at SunTrust Park on May 28, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Todd Kirkland/Getty Images)

A hajnali MLB mérkőzések közül ez a találkozó keltette fel legelsőnek a figyelmem. Lényegében egy szoros és kiélezett párharcra lehet számítani, viszont több tényező miatt igencsak bizakodó vagyok az egyik opcióval kapcsolatban


MLB statisztika:
25 nyertes – 11 vesztes


I Atlanta Braves – Philadelphia Phillies I

 

Ami azt illeti az első és legfontosabb, hogy az Atlanta hazai pályán viszonylag jól teljesít és 25-18-s mutatójuk van. A Phillies idegenben közepesen gyengének mondható, ami annyit jelent, hogy bőven verhetőnek számítanak. A jelenlegi idegenbeli mutatójuk 18-24. Ami számomra szintén kulcsfontosságú tényező, hogy a hazaiak sztárdobója kezd, aki nem más, mint Soroka. A dobójátékos mutatója igencsak egyedinek mondható a szezonban, hiszen 10 mérkőzésből 9 alkalommal győzelmet hozott az ő kezdése.

A szimulációs adatok alapján bő egy pontos favoritnak számítanak a hazaiak és lényegében e miatt is bízok a hazaiak sikerében.

Vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Braves?  (Fotó : Todd Kirkland/Getty Images)

A két együttes idén már 5 mérkőzését játssza ebben a felállásban és jelenleg 3-2 a mutató. Nagyon bízom benne, hogy Soroka megtartja kiváló formáját. Az előző mérkőzésen 7 ponttal nyertek a hazaiak, de ezt megelőzően egy pontot sem szerezve kaptak ki 2-0-ra. Úgyhogy bizakodó vagyok és véleményem szerint holnap hajnalba ismét Atlanta Braves siker születik!

Atlanta Braves – Philadelphia Phillies (01:20)

Tipp: Atlanta Braves (A mérkőzés nyertese) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: