b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – New York Mets

ATLANTA, GA - SEPTEMBER 16: Jacob deGrom #48 of the New York Mets pitches against the Atlanta Braves in the first inning at SunTrust Park on September 16, 2017 in Atlanta, Georgia. (Photo by John Amis/Getty Images)

A holnap hajnali MLB mérkőzésekre ismét készülök és egy találkozót ismét megosztok a “gold” elemzések keretein belül. A mérkőzésen az Atlanta Braves és a New York Mets csapatai találkoznak egymással.


MLB statisztika:
5 nyertes – 1 vesztes


I Atlanta Braves – New York Mets I

 

A két együttes többször találkozott már egymással a szezonban, viszont véleményem szerint a Braves ma a mérkőzés esélyese. A hazai együttes kiválóan szerepel jelenleg és 42-30-s mutatójukkal a 2. helyen állnak. A mai ellenfelük a New York Mets már ismerős lehet, hiszen fogadtunk a mérkőzésére a csapatnak. Idegenben nem teljesít valami jól az együttes és jelenleg 14-23 a mutatójuk, ami a leggyengébb az idegenbeli teljesítmények közül.

A szimulációs adatok alapján 5,6-4,1 a várható eredmény. Ami szoros mérkőzésre, illetve 9-10 pontos mérkőzésre vall. 

A Mets mérkőzésén legutóbb profitáltunk, most is bizakodó vagyok, viszont ellenük ajánlok fogadást!  (Fotó : John Amis/Getty Images)

Ami azt illeti, a hazai oldalon Soroka lesz a dobójátékos akinek eddig fantasztikusan alakul a szezonja, hiszen 7-1-s mutatója van. A Mets részéről Wheeler lesz a kezdődobó, aki hasonló teljesítménnyel rendelkezik a statisztikai adatok alapján, mint ellenfele, viszont idén 5-4-s mutatója van. Ami a hazai siker felé billentheti a mérleg nyelvét Freeman, Acuna játéka. Ők ketten igencsak kiváló teljesítményre képesek. A vendégek részéről Pete Alfonso és M. Conforto, illetve Cano lehet az akik jó teljesítményükkel befolyásolhatják a mérkőzést. Egy szó, mint száz én bizakodom, hiszen a hazaiak sikerében bőven van reális esély. A szimulációs adatok is erre sarkallanak, úgyhogy fogadást ajánlok az Atlanta sikerére és remélem, hogy ismét “zöldül” az ajánlásom!

Atlanta Braves – New York Mets (01:20)
Tipp: Atlanta Braves (A mérkőzés győztese) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: