b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – New York Mets

ATLANTA, GA - MAY 28: Max Fried #54 of the Atlanta Braves pitches in the first inning of an MLB game against the Washington Nationals at SunTrust Park on May 28, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Todd Kirkland/Getty Images)

A “prémium” elemzések esetében két ajánlással készültem. Elsőként az Atlanta Braves – New York Mets mérkőzésre, ahol most a már-már megszokott opcióban kerestem a lehetőségeket.


MLB statisztika:
8 nyertes – 4 vesztes


I Atlanta Braves – New York Mets I

 

A két csapat előző két mérkőzésére rendre fogadást ajánlottam, ahol az over opciókat favorizáltuk. Ezen opciók mindkét alkalommal “lejöttek” és ennek tudatában sikerült profitálnunk. Most is ezen a vonalon maradnék, hiszen látható, hogy mindkét csapat képes egy-egy jobb formát hozni és ma ezt várnám a találkozótól, hogy oda-vissza érkezzenek a pontok.

A szimulációs adatok alapján 5,5 – 5,4 a várható eredmény. Tehát 10, 11 pontos mérkőzés várható. Az előző két mérkőzésen 12, illetve 15 pontig jutottak a csapatok, amely beszédes adat.

Véleményem szerint ma is egy izgalmas, pontokban gazdag mérkőzést láthatunk. (Fotó: Todd Kirkland/Getty Images)

A csapatoknál két hasonló képességű dobó fog egymással megmérkőzni. A hazai oldalon Fried, míg a vendégeknél Matzről van szó. Az ütőjátékosok terén véleményem szerint jóval erősebb a Braves kerete, de látható volt az előző mérkőzésen, hogy nem szabad leírni a vendégeket sem. A statisztikai adatok alapján szoros mérkőzésre van kilátás és akár a Metz +1,5 hendikep is reális opció lehet, viszont én maradnék annál az opciónál, amellyel eddig sikerült kétszer is profitálni. Bízom benne, hogy 3. alkalommal is így lesz, ezért a 9,5 pont feletti opcióra ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva!

Atlanta Braves – New York Mets (01:20)
Tipp: Több, mint 9,5 pont (Játék összesített) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: