b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – New York Mets

ATLANTA, GA - SEPTEMBER 16: Jacob deGrom #48 of the New York Mets pitches against the Atlanta Braves in the first inning at SunTrust Park on September 16, 2017 in Atlanta, Georgia. (Photo by John Amis/Getty Images)

A prémium elemzéseknél ismét két hajnali MLB mérkőzéssel készültem. Az első esetben az Atlanta Braves – New York Mets mérkőzésre ajánlok fogadást.


MLB statisztika:
7 nyertes – 2 vesztes


I Atlanta Braves – New York Mets I

 

A két együttes többször találkozott már egymással a szezonban, viszont véleményem szerint ismét a Braves ma a mérkőzés esélyese. A hazai együttes kiválóan szerepel jelenleg és 43-30-s mutatójukkal a 2. helyen állnak. A mai ellenfelük a New York Mets már ismerős lehet, hiszen fogadtunk a mérkőzésére a csapatnak. Idegenben nem teljesít valami jól az együttes és jelenleg 14-24 a mutatójuk, ami a leggyengébb az idegenbeli teljesítmények közül.

A szimulációs adatok alapján 5,8-5,7 a várható eredmény. Ami szoros mérkőzésre, illetve 9,10, de akár 11 pontos mérkőzésre ad következtetést.

Az előző mérkőzésen sikerült profitáltunk, most is bizakodó vagyok, viszont nem a kimenetelekben, hanem a pontszámokban kerestem az értéket!  (Fotó : John Amis/Getty Images)

Ami azt illeti, a hazai oldalon J. Teheran lesz a dobójátékos akinek eddig köztesen alakul a szezonja, hiszen 5-4-s mutatója van. A Mets részéről J. deGrom lesz a kezdődobó, aki sokkal jobb teljesítménnyel rendelkezik a statisztikai adatok alapján, mint ellenfele, viszont idén nem igazán megy neki és 3-6-s mutatója van. Ami a hazai siker felé billentheti a mérleg nyelvét ismét az Freeman, Acuna játéka. Ők ketten igencsak kiváló teljesítményre képesek és ezt ma is láthattuk. A vendégek részéről Pete Alfonso és M. Conforto, illetve Cano lehet az akik jó teljesítményükkel befolyásolhatják a mérkőzést. Egy szó, mint száz tegnap nyertünk a Braves sikerével, most viszont egy over opcióra ajánlanék fogadást. Az előző találkozón 15 pontig jutottak a csapatok, de összességében a szezon során eddig 5 mérkőzés alatt egyszer zártak 8 ponton, a többi mérkőzésen viszont mindig 8,5 pont feletti mérkőzéseket alakítottak ki a csapatok. Ezért ezen a határon ajánlok over fogadást és remélem, hogy ismét zöldülni fog az ajánlásom.

Atlanta Braves – New York Mets (01:20)
Tipp: Több, mint 8,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,76 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: