b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB: Atlanta Braves – Miami Marlins esélylatolgatás

Köszönjük a bizalmat és a rengeteg beérkező üzenetet, a mai napon három megosztással készülünk, egytől-egyig minden egyes ajánlás a “Prémium szolgáltatásunkban” lett megosztva, minden opció mellet feladási határidő, tippmix kód és kategorizálás is fel lett tüntetve!


Szeretnél te is minden nap értesülni a velünk kapcsolatos információkról és hírekről?

Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz:
http://www.t.me/betandwintipps

Ha, pedig érdekelnek az ajánlásaink és szeretnél csatlakozni:

ELŐFIZETÉSED MÁR ITT IS IGÉNYELHETED – KLIKK!


 A mérkőzésen az Atlanta – Miami kettős találkozik egymással és az Atlanta előző mérkőzésére csak a tippmix kínálatnak hála nem sikerült fogadni. Bánhatjuk, de megfogadtuk, hogy megpróbálunk ragaszkodni a kínálatokhoz és így is teszünk a továbbiakban is. A Miami Marlins ellen 08.13.-n 9:1, illetve tegnap 6:1-el zártak az Atlantaiak. Lényegében a két csapat közt óriási a különbség, a hazai fél a 2. a bajnokságban, míg a Miami a 14. helyen áll. Mi úgy gondoljuk az előző két mérkőzést látva, illetve (végre), hogy fogadhatunk a csapat mérkőzésére, hogy megnyerik a harmadik összecsapást is és behúzzák magabiztosan a győzelmet.

Atlanta – Miami (10-6) Tippmix kód: 04192 H
Tipp:Atlanta (A mérkőzés győztese) odds:1,50 “C” Tét: 2 egység

Amennyiben tetszik a mai ajánlásunk kérjük, hogy egy megosztással segítsd a munkánkat. Illetve, ha bármilyen véleményed lenne szívesen fogadjuk!

0
%d bloggers like this: