b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – Miami Marlins – 08/23 01:20

Az előző két mérkőzésen 5, illetve 6 ponttal zártak a felek. A Bravestől ismét 5 pont körüli átlag várható, illetve 2 pontos favoritnak számítanak. (Fotó : Usa Today)

Az utolsó “gold” elemzés esetében az Atlanta Braves – Miami Marlins mérkőzésre ajánlok fogadást. Több indok is van a mérkőzéssel kapcsolatban, amely alapján egy viszonylag magas szorzóra tudunk fogadást kötni.


 MLB statisztika:
67 nyertes – 37 vesztes


I Atlanta Braves – Miami Marlins I

 

A találkozón leginkább a statisztikai adatokban bíztam és látva a dobójátékosokat, az előző napok eredményeit, ismerve az Atlanta ütőkeretét és ismerve a Miami helyzetét számomra egyetlen egy opció állja meg a helyét a találkozón. Az Atlanta kezdő dobója Soroka lesz, aki az átlagos mutatói ellenére igencsak jó szezont produkál és jelenleg 10-2-s mutatója van. A Miami dobója talán a keret egyik legjobbja lesz méghozzá S. Alcantara. Alcantara hasonló képességű, mint Soroka, ám a két együttes között bőven tapasztalható különbség és ennek köszönhetően a dobójátékos mérlege 4-11.

A szimulációs adatok alapján az Atlanta közel két pontos favoritnak számít, ám összességében 5 pont a reális az együttestől, míg a Miami csapatától 3 pont statisztikailag a maximális.

Az előző két mérkőzésen 5, illetve 6 ponttal zártak a felek. A Bravestől ismét 5 pont körüli átlag várható, illetve 2 pontos favoritnak számítanak. (Fotó : Usa Today)

A dobójátékosok tehát egyenértékűek, ám ezzel ellentétben az ütőkeretek már nem. Ez pedig azért is érdekes, mert jelen állás szerint az Atlanta ütőkeretében 0 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval és mindössze Acuna, ill. Freeman az aki 0,93 és 0,95-s mutatót tudhat magáénak. A Miami keretében több játékos is 1,0 körüli, vagy magasabb értékkel rendelkezik ám Soroka tényezője itt most döntő lehet. Egy szó, mint száz a hazaiak dobójátékosa remek teljesítménnyel bír, ráadásul az ő kezdései során 12 mérkőzésen az opening lineokon 9 alkalommal under opció alakult ki. Az előző két mérkőzést igencsak magabiztosan hozta a Braves, hiszen 5-0, illetve 5-1-re nyert a csapat. Ami szintén bizakodásra adhat okot, hogy a SunTrust Park nem az overes mérkőzéseiről híres, ráadásul az időjárási tényezők sem fogják támogatni az overes mérkőzést, hiszen szélcsend várható a találkozón. Az Atlanta a 9,5 pontos határon a jobb kvalitású ellenfelekkel szokott overezni, de legtöbbször 7-8, illetve 9 pont a reális a mérkőzésein. A Miami nem épp a legjobb, sőt mondhatni az egyik legrosszabb a ligában. Ezért a találkozón a fentiekben említett 9,5 pontos határt ajánlom, amelyre én egy under/alatt opciót favorizálok 1,83-s szorzóért cserébe. Remélhetőleg a Braves ma is magabiztosan hozza a mérkőzést és nem fog sok pontot összehozni a Miami Marlins.

Atlanta Braves – Miami Marlins (01:20)

Tipp: Kevesebb , mint 9,5 pont (Játék összesített) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: