b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – Los Angeles Dodgers – 08/18 01:20

ATLANTA, GA - MAY 28: Max Fried #54 of the Atlanta Braves pitches in the first inning of an MLB game against the Washington Nationals at SunTrust Park on May 28, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Todd Kirkland/Getty Images)

A második és harmadik prémium elemzés is az MLB ligából fog megosztásra kerülni és elsőként egy rangadóval kezdenék. A mérkőzésen az Atlanta Braves és a Los Angeles Dodgers mérkőzik meg egymással.


 MLB statisztika:
64 nyertes – 32 vesztes


Atlanta Braves – Los Angeles Dodgers I

 

A mérkőzésen egyértelműen egy rangadóra van kilátás, hiszen az 1., illetve 2. helyezett mérkőzik meg egymással. Amit viszont ma hajnalban hozott a párosítás mérkőzése számomra nagyon meggyőző volt. A találkozót a délelőtti órákban visszanéztem és elmondhatom azt, hogy ez a Dodgers képes lehet ténylegesen megnyerni az idén a ligát. Ami azt illeti a két csapat egymás elleni mérlege is igencsak beszédes, hiszen 4 mérkőzést játszottak az idény során a csapatok egymás ellen és eddig minden egyes alkalommal kiütéses Dodgers győzelem született.

A szimulációs adatok alapján kereket 2,0 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Minden egyes adat a hazaiak győzelme mellett szól. (Fotó : Todd Kirkland/Getty Images)

A kezdő dobójátékosok alapján is azt mondtam, hogy ez most ismét egy Dodgers győzelemre hajaz, hiszen a hazaiak oldalán Mike Foltynewicz fog kezdeni, aki nem épp a legjobb szériában lévő dobó. A másik oldalon viszont egy nagyon precíz és mindig kimért játékos, Hyun-Jin Ryu fog kezdeni, aki igencsak remek mutatókkal rendelkezik a szezonban. A két csapat között is van bőven különbség, hiszen a hazai ütőkeretből pont a legjobbak hiányzonak és mindössze O. Albies az aki 1,05-s hit mutatójával kiemelkedik, rajta kívül két játékos Acuna és Freeman az akik 0,91 és 0,95-s értékkel rendelkeznek, viszont rajtuk kívül minden egyes játékos még a 0,6-s határt is alig súrolja. A vendégek részéről 3 játékos van az ütőkeretben akik 1,0 fölötti értékkel rendelkeznek, ezn kívül pedig 4 olyan játékos is van akik 0,90 és 1,0 közötti produktumot hoztak eddig. Úgyhogy egyedül a hazaiak mellett a hazai pálya előnye szól, ám ilyen feltételek és ilyen Dodgers dobókeret és ütőkeret mellett aligha van esélye most a hazaiaknak. Ezért a vendégek sikerére ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Atlanta Braves – Los Angeles Dodgers (01:20)

Tipp: Los Angeles Dodgers (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: