b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Atlanta Braves – Cincinnati Reds – 08/04 01:20

A Braves hazai pályán az egyik legjobb, ha nem a legjobb dobójával készül az esti Padres elleni mérkőzésre. (Fotó : Getty Images)

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


 MLB statisztika:
56 nyertes – 25 vesztes


I Atlanta Braves – Cincinnati Reds I

 

Bauer debütálása lesz a Redsnél, ám a statisztikai adatok alapján továbbra is nehezen tudok elvonatkoztatni a Braves győzelmétől. Ami azt illeti Puig távozott a Cincinnatiből, aki az egyik legjobb jobbkezes ütőjátékos volt. Ma hajnalban pocsékul játszott a Braves, bár a dobójátékosukon múlott leginkább a meccs. Most közel 2 pontos favoritnak számítanak a hazaiak és nagyon bízom benne, hogy a mai mérkőzést egy az egyben elfelejtik.

 Atlanta Braves – Cincinnati Reds (01:20)

Tipp: Atlanta Braves (A mérkőzés győztese) odds: 1,76 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: