b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : ATL Braves – NY Mets – 08/04 01:10

ATLANTA, GA - MAY 28: Max Fried #54 of the Atlanta Braves pitches in the first inning of an MLB game against the Washington Nationals at SunTrust Park on May 28, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Todd Kirkland/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Még mindig barátkozom ezzel az U/O határral, de véleményem szerint a két csapat ütőkerete megoldja ezt. Annyi biztos, hogy két viszonylag erős dobó kezd a dombon és vélhetően deGrom miatt magas a Braves sikerére az odds. Mindkét utőkeret igencsak erős, a Metsnél ugyanis csak D. Smith az, akinek nincs 1.0 közeli, vagy feletti hit mutatója, míg a Braves csapatában szinte a legjobbak sorakoznak fel. Egyszóval minden adott ahhoz, hogy kialakuljon egy over opció, de ha te szívbajos vagy kérlek ezt a találkozót ne nézd meg.

ATL Braves – NY Mets Fogadási határidő : 01:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
7.5 felett (Összesített pontszám) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: