b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : ATL Braves – CIN Reds – 09/30 18:08

ATLANTA, GA - MAY 28: Max Fried #54 of the Atlanta Braves pitches in the first inning of an MLB game against the Washington Nationals at SunTrust Park on May 28, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Todd Kirkland/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:08

Elindult az MLB rájátszás és közel voltunk ahhoz, hogy külön szolgátlatást indítsunk erre a play offra. Az MLB tippek esetében csak a statisztikai adatokra hagyatkozunk, ugyanis ez az a sportág, ahol a matematika döntő befolyással bír. Ennek ismeretében a mérkőzésen mi egy over opcióra számítunk, ugyanis a várható pontszámadatok alapján mindkét csapat 4.0-ás átlag feletti értékkel rendelkezik. Az első meccsen egyébként két erősebb dobó fog kezdeni a dombon Max Fried és Trevor Bauer személyében, ám az ütőkeretekben is olyan játékosok fordulnak meg akik könnyedén ütögethetik a hazafutásokat. A Truist Park egyébként az “overes” mérkőzésekről szól és a most favorizált linet nagyon ritkán nem lépi meg a Braves. Egymás ellen idén nem találkoztak a csapatok, úgyhogy itt ténylegesen csak a statisztikai adatokra szabad hagyatkozni. Mindenképp egy szoros párosításra számítunk, ám az időjárás és a minimális szélmozgás mindenképp a több pontos mérkőzésnek fog kedvezni.

📊 Ajánlott predikció: 
7.0 felett (Játék összesített)

odds: 
1.74 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: