b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Arizona Diamondbacks – Los Angeles Dodgers

A második prémium elemzés esetében szintén egy baseballmérkőzést favorizáltam. Itt is szoros mérkőzésre számítok, ám bizakodó vagyok.


MLB statisztika:
18 nyertes – 10 vesztes


I Arizona Diamondbacks – Los Angeles Dodgers I

 

Őszinte leszek ezt az elemzést nem fogom sokáig húzni, akár a dobójátékosokat, akár az ütőjátékosokat nézem a Los Angeles Dodgers kerete bőven jobb. A két csapat közt is jókora a különbség, hiszen a Dodgers jelenleg 55-26, míg az Arizona 40-41-s mutatóval rendelkezik. szoros találkozóra számítok itt is és nem fogok magas tétekkel kalkulálni. Annyi szent, hogy a LA Dodgers ismét favoritnak számít és látva a statisztikai mutatókat ebben én sem kételkedem.

A szimulációs adatok alapján továbbra is favoritnak számítanak a vendégek, méghozzá 2 pontos előnyük van a mai ellenfelükkel szemben.

Papíron a vendégek az erősebbek, vajon megnyerik a 3. meccset? (Fotó : Getty Images)

Ugyan az Arizona nem játszik túlságosan jól otthon, ennek ellenére nem írom le őket. Egyrészről többször nyertem már a vendégeknek köszönhetően. Most a statisztikákban bízok és azok alapján vendég siker lesz várható. A Dodgers az első meccset bukta, majd a másodikat már hozta, szerintem a következőt is behúzzák a vendégek. Mivel alacsony a szorzó (1,66), ezért “B” kategóriába ajánlok fogadást a vendégekre!

Arizona Diamondbacks – Los Angeles Dodgers (21:40)
Tipp: Los Angeles Dodgers (A mérkőzés nyertese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: