b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : ARI Diamondbacks – LA Dodgers – 09/11 03:40

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:40

A fogadásunkat tovább visszük ebbe a párosításba és ugyan két hasonló képességű dobó fog kezdeni a dombon, de vélhetően a Dodgers ismét megoldja két ponttal ezt a meccset is. A mai egyébként elég gyengén alakult az ütőkeret teljesítményét nézve, hiszen sok volt a kihasználatlan lehetőség. Annyi remek hír számunkra, hogy a Diamondbacks ütőkerete gyengült, ugyanis két játékos is csípő-, illetve váll sérülést szedett össze. Kíváncsian várjuk a találkozót.

📊 Ajánlott predikció: 
LA Dodgers -1.5 (Hendikep)

odds: 
1.74  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: