b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : ARI Diamondbacks – LA Dodgers – 09/10 03:40

CHICAGO, IL - AUGUST 02: David Peralta #6 of the Arizona Diamondbacks is greeted by Paul Goldschmidt #44 after scoring against the Chicago Cubs on an RBI double hit by Jake Lamb #22 (not pictured) during the eighth inning at Wrigley Field on August 2, 2017 in Chicago, Illinois. The Arizona Diamondbacks won 3-0. (Photo by Jon Durr/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:40

A ma hajnali mérkőzésen igencsak pechesek voltunk, ugyanis 10-6-os állásnál az utolsó dobó K. Jansen végig hibázott és 3 pontot hozott vissza az Arizona csapatának. A mostani találkozó viszont teljesen más mederben folyhat és nagyon meglepő lenne, ha ismét ilyen hibákat vétene a Dodgers dobókeret. A meccset ráadásul (talán) a liga és a csapat legjobbja C. Kershaw fogja kezdeni dobója, aki azért elég szép számmal szereti szórni az ellenfelek játékosait. Az Arizona részéről egy “zöldfülű” dobó fog kezdeni a dombon, méghozzá Taylor Clarke, aki a Dodgers dobókat látva lehet megremeg a mai meccs kezdetén. Nagyon bízunk benne, hogy a Dodgers dobókeret nem fog ennyi hibát véteni, úgyhogy a fogadásunk alapja a tegnapihoz hasonlóan a -1.5-ös hendikep opcióra vonatkozik. A szorzó nem a legjobb, de most a téteket nem szeretnénk piszkálni.

📊 Ajánlott predikció: 
LA Dodgers -1.5 (Hendikep)

odds: 
1.62  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: