b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : ARI Diamondbacks – LA Dodgers – 09/09 03:40

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:40

A holnapi játéknapra is kaptunk egy kiváló mérkőzést és opciót. Az Arizona – LA Dodgers mérkőzésen egyértelműek az esélyek az előzetes statisztikai adatok alapján, ugyanis a Nyugati Divízió legrosszabb teljesítményű együttese találkozik a legjobbal. A Diamondbacks jelenlegi mutatója 15-27, míg a Dodgers csapatáé 30-12. Ez már önmagában egy beszédes tényező, de ha megnézzük a szerzett pontokat akkor látható, hogy az Arizona ütőkeret nagyon pocsékul teljesít, ráadásul most a liga egyik legjobb dobóival rendelkező csapata lesz az ellenfél. Ha már dobók, akkor érdemes megemlíteni, hogy a Dodgers részéről Walker Buehler (5-1) fog kezdeni, aki önmagában már egy olyan “opció” fogadás szempontjából akire vakon megérné fogadni. Az Arizona részéről egy jóval gyengébb dobó fog kezdeni a dombon Luke Weaver (1-6) személyében. Egyszóval gyenge ütőkeret találkozóik egy erős dobókerettel. Kijelenthető az is, hogy formailag mindkét fél teljesen ellentétesen teljesít, a Dodgers egyszerűen egy kötelező győzelem előtt áll. A legutóbbi öt mérkőzésből mindet megnyerte a Dodgers a mai riválisa ellen és mindössze egy találkozó volt egy ponton belüli különbséggel abszolvála. Apropó legutóbb mikor Luke Weaver kezdett a Dodgers ellen 5-1, illetve 11-2-re nyert a Dodgers, úgyhogy éljünk a kínálkozó lehetőséggel és remélhetőleg hajnalban ismét több ponttal nyer a Dodgers.

📊 Ajánlott predikció: 
LA Dodgers -1.5 (Hendikep)

odds: 
1.71  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: