b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : ARI Diamondbacks – LA Dodgers – 08/01 03:40

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az MLB-ben egyre több mérkőzés marad el a koronavírus miatt és véleményem szerint érdemes addig fogadni ezekre a mérkőzésekre, amíg csak tudunk, ugyanis nem hinném, hogy hosszabb távon lehetne számolni ilyen halasztások miatt a ligával. A mostani mérkőzésen Z. Gallen igencsak rossz formában kezdhet, ugyanis a Diamondbacks dobója elég gyenge mutatókkal rendelkezik, ezt pedig a Dodgers ütőkeret könnyedén kihasználhatja. A tegnapi mérkőzést látva kijelenthetjük, hogy jóval erősebb a Dodgers ütőkeret, de a mostani dobójátékosok között is van bőven különbség. Egy szó, mint száz a Dodgersre kaptunk egy jó szorzót és ezt hiba lenne kihagyni.

ARI Diamondbacks – LA Dodgers Fogadási határidő : 03:40
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
LA Dodgers (Győztes) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: