b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : ARI Diamondbacks – LA Dodgers – 07/31 03:40

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Dodgers ütőkerete jóval erősebb, mind az Arizonáé. Természetesen minden mérkőzés más és más, de az előzmények alapján itt ma a Dodgers nyerhet. A kezdő dobója Ross Stripling is jóval jobb mutatókkal rendelkezik ,mint riválisa Robbie Ray, de önmagában az ütőkeretek között is van bőven különbség, ahogy ezt már a kezdetekben is említettem. Az előzetes statisztikai adatok alapján 1,5 pontos favoritnak számít a Dodgers, de látva a Houston Astros elleni mérkőzésüket, illetve a július 20. , 21. közötti meccseket nincs kérdés. Illő lenne pontokkal verni az Arizona-t a vendégeknek.

ARI Diamondbacks – LA Dodgers Fogadási határidő : 03:40
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
LA Dodgers -1.5 (Hendikep) 1.95 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: