b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB: A Washington otthonába tesz látogatást a Braves!

A Braves jó formának örvend és az idei szezonban a 3. helyen áll a csapat. (Fotó: Kyle Ross/Icon Sportswire)

A Nemzeti Liga egyik leggyengébb mutatóival rendelkező együttese fogadja otthonában a harmadik helyen álló Atlanta Braves csapatát.

A Washington Nationals csapata minden bizonnyal nem a mostani szezonját fogja kitenni a kirakatba, ugyanis a hazaiak nagyon gyenge teljesítménnyel rendelkeznek. Az ütőkeret a második leggyengébb mutatót tudhatja magáénak, míg az ütőkeret egészen elképesztő mérkőzésenkénti 5.45-ös pontátlagot hozott össze az ellenfeleknek. A Braves ellen pedig ez aligha jó hír, hiszen az atlantai csapat 429 pontot hozott már össze és ma is szinte minden egyes ütőjátékos bevethető. Térjünk rá a hajnali mérkőzés főszereplőire. A hazai oldalon Patrick Corbin fog kezdeni a dombon, akinek idén 4-11-es mérlege és 5.70-es ERA mutatója van, ez pedig bátran kijelenthető, hogy egy pocsék mutató. A vendégeknél sem a legjobb formában lévő dobó fog kezdeni, de Ian Anderson így is jóval erősebb mutatókat tudhat magáénak, mint mai riválisa. Anderson 7-5-ös mérleggel és 4.98-as ERA mutatóval rendelkezik. Ami szintén egyértelmű, hogy a hazai keretben rengeteg a sérült és több ütőjátékos is kénytelen kihagyni napok, illetve hetek óta a mérkőzéseket. Persze így is ott lesz a hazaiaknál az egyik legeredményesebb ütőjátékos Juan Soto, vagy épp Josh Bell, de ezen játékosok messze elmaradnak az idei Braves ütőkerettől. Ráadásul a vendégeknél nincs sok hiányzó és a hajnali mérkőzésen a pályán lesz R. Acuna, D. Swanson, A. Riley, M. Olson és E. Rosario is, akik jóval eredményesebbek, mint a Washington ütőkeretében szereplő játékosok.

Nem szeretnénk leírni a Washingtont, de azért ilyen előzmények tudatában elég sok minden szól a Braves sikere mellett. Egyrészt a vendégek idegenben is elég hatékonyak tudnak lenni és nem véletlen van 23-17-es mutatójuk, míg a Nationals hazai környezetben mindössze 14 alkalommal tudott nyerni a lejátszott 48 mérkőzéséből. Ez már önmagában egy érv lehet a vendégek győzelme mellett, de ha megnézzük a kezdő dobójátékosokat, illetve az ütőkereteket, akkor ténylegesen minden a Braves győzelme mellett szól. A  csapatok idén már 10 alkalommal találkoztak egymással és ebből 8x nyerni tudott a Braves. Az utóbbi napokban példának okáért négyszer is farkasszemet néztek egymással a csapatok és rendre nyerni tudott a Braves, úgyhogy bízunk benne, hogy ez most hajnalban is így lesz!

Tipp: ATL Braves (Győztes)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: