b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Mit szóltok ezekhez?!

A héten sajnos ismételten rengeteg “meglepetés” mérkőzés született a bajnokságokban. Megpróbálunk rövid összefoglalót készíteni, szinte hihetetlen oddsokat lehetett volna fogni, ha merészebbek lennénk és mernénk fogadni az “országos tutik” ellen.

Kezdetnek nem is kell messzire menni, véleményünk szerint a hét legnagyobb meglepetése a Real Madrid – Betis találkozó, ahol a Real egy hosszú sorozatot szakított meg, méghozzá több, mint 70 mérkőzésen minden alkalommal betalált az ellenfeleinek, most viszont a Betis ellen ez nem sikerült a csapatnak. Hiába Cristiano Ronaldo visszatérése és a rengeteg helyzet, egyszerűen nem találtak kaput a hatalmas helyzetek, illetve a vendégek kapusa hatalmas bravúrjaival zárta az estét. Ha pedig ez nem lett volna elég, az utolsó percben a Betis megszerezte a találkozó egyetlen találatát és ezzel 0-1-es eredménnyel záródott a találkozó. Fogadóirodáknál 18,00 és 23,00 közötti odds értékek között lehetett megfogadni a Betis sikerét.

1
Real több, mint hetven mérkőzése minden találkozón betalált..

Folytatásként a pénteki napra térnénk, ahol szintén óriási meglepetésre a címvédő Bayern 2-0-s vezetést pocsékolt el hazai pályán a Wolfsburg ellen és a találkozó 2-2-es végeredménnyel zárult. Hozzá kell tennünk, hogy az első Wolfsburgi gólban, a hazaiak kapusa bőven benne volt, hiszen közel 35 méterről érkező szabadrúgást a saját kapujába öklözte. Ezzel ismét egy óriási meglepetés született a pályán, 2-0-s állásnál a döntetlen tippje közel 60-as oddsot képzett, de 2-1-nél is 13,50-s értékért lehetett fogadni a remire. A mérkőzés előtt a döntetlenre 6,50 és 9,50 oddsokért lehetett fogadni!

bayern
Bayern hazai pályán ritkán hibázik és most egy nyert mérkőzést hullajtott ki a kezei közül.

Ezt követően véleményünk szerint a hét talán legnagyobb meglepetése született. A mérkőzés pedig nem más, mint a nyári átigazolások egyik legnagyobb porát keverő PSG, akik hétvégén gól nélküli döntetlent értek el a Montpellier otthonában. Igaz a mérkőzésen Neymar nem volt a kezdő csapatban, de a frissen érkezett Mbappé és Cavani duó elől megtalálható volt. Itt a vendég csapat góljait 2,5 fölötti értékért lehetett megtenni 1,55-s értékért és mondanunk sem kell, hogy a gól nélküli mérkőzésre 12,00-18,00 közötti skálán lehetett fogadni. De a döntetlen sem volt rossz húzás aki bátrabb volt, hiszen a remit 4,50 és 6,50 között lehetett megrakni. Véleményünk szerint itt senki sem gondolt arra, hogy egy gól sem esik és az utóbbi idők teljesítménye alapján egy hendi vendég győzelem sem lett volna elképzelhetetlen. Így talán ez a találkozó a hét legnagyobb meglepetése.

psg
PSG az átigazolási ügyei óta minden találkozón betalált az ellenfeleinek, viszont most ez sem sikerült neki.. Drága hendikepp hol vagy.. 

Tegnap pedig a nap legnagyobb meglepetéseit a holland csapatok okozták! Méghozzá az AZ Alkmaar és az Ajax együtteseire gondolunk. Hiszen mindkét csapat hazai pályán két gólt kapva alul maradt a sokkal gyengébbnek vélt ellenfeleiktől. Így óriási szorzókért lehetett volna elcsípni ennek a két csapatnak a botlását. Pontos értékek szerint az AZ Alkmaar botlást 7,00 és 8,50 között lehetett megrakni, míg az Ajax vereségét 11,00 és 13,00 között foghatta meg az aki merészebb volt a kelleténél.

Ajax
Az Ajax is hazai pályán hatalmas meglepetésre vereséget szenvedett..

 

Alkmar
Az AZ Alkmaar sem maradhatott ki a holland meglepetésekből..

Így összességében, mi ezeken a találkozókon döbbentünk meg leginkább, természetesen voltak még bőven meglepetés eredmények, illetve döntetlenek. De a hétről talán ezek azok a mérkőzések, amelyeket mindenki kikerekedett szemekkel és szinte hihetetlennek tűnő eredményekkel kellett szembesülni.

Egy szó, mint száz ezért szép sport a labdarúgás..

0
%d bloggers like this: