Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Mit jelent az ázsiai hendikep?!

Sokak számára még a mai napig idegen az ázsiai hendikep piac és ennek megfelelően többen tartózkodnak is ettől a fogadási formától..

Pedig az ázsiai hendikep óriási lehetőséget jelent a sportfogadóknak és nem a véletlen műve, hogy a rutinosabb fogadók rendre az ázsiai opciókat favorizálják. Mindenképp érdemes tehát elsajátítanod neked is ezt a fogadási formát és ennek megfelelően szeretnénk bemutatni, illetve elmagyarázni számodra, hogy miért is érdemes alkalmazni ezeket az opciókat a fogadásaid során.

A sima hendikep fogadáshoz hasonló az ázsiai hendikep (angolul Asian Handicap), amelyet a legnagyobb irodák kínálatában biztosan megtalálsz. Sok helyen az AH rövidítéssel hivatkoznak az ilyen jellegű tippekre. Az oldalon összefoglaljuk neked az ázsiai opciókat kimenetelekre és gólszámokra vonatkozóan is!

Kimenetelek esetében lássuk elsőként a példákat..

„MÍNUSZOS” ÁZSIAI HENDIKEP:
AH -0.0: Akkor nyerhetünk, ha az általunk favorizált csapat megnyeri a találkozót. Döntetlen esetén a tétünk visszakapjuk, tehát ez az opció a döntetlen esetén a tét visszajár (DNB) megfelelője.

AH -0.25: Akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a választott csapat nyerni tud. Amennyiben vereséget szenved, elvesztettük a tétünket. Döntetlen esetén viszont a „félvesztes” opciónk lesz. A tétünk megosztásra kerül, az egyik felét visszakapjuk, a másik fele pedig vesztes lesz.

AH -0.50: Akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a mérkőzést.

AH -0.75: Akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább két góllal nyer. Abban az esetben, ha egy gólos győzelmet ér el, a tét megosztásra kerül és felét visszakapjuk, a másik felét pedig megnyerjük. 

AH -1.0: Akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a mérkőzést legalább két góllal. Ha egy gólos különbséggel nyer, akkor a teljes tétet visszakapjuk. Amennyiben döntetlent, vagy vereséget szenved az általunk favorizált együttes, akkor veszítettünk.

AH -1.25: Akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a kiválasztott csapat legalább két góllal nyer. Ha egy gólos különbség van, akkor a tét megosztásra kerül és fele vesztes lesz, a másik felét visszakapjuk. Döntetlen, vagy vereség esetén pedig veszítettünk.

„PLUSZOS” ÁZSIAI HENDIKEP:
AH +0.0: Akkor nyerhetünk, ha az általunk favorizált csapat megnyeri a találkozót. Döntetlen esetén pedig a tétünk visszakapjuk, tehát ez az opció a döntetlen esetén a tét visszajár (DNB) megfelelője.

AH +0.25: Akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a választott csapat nyerni tud. Ha vereséget szenved, elvesztettük a tétünk. Döntetlen esetén viszont a „félnyertes” opciónk lesz. A tétünk megosztásra kerül, az egyik felét visszakapjuk, a másik fele pedig nyertes lesz.

AH +0.50: Akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a mérkőzést, vagy döntetlent ér el. Amennyiben vereséget szenved, akkor értelemszerűen elveszítjük a tétet.

AH +0.75: Akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat nyer, vagy döntetlent ér el. Abban az esetben, ha egy gólos vereséget szenved, a tét megosztásra kerül és felét elveszítjük, a másik felét visszakapjuk. 

AH +1.0: Akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a mérkőzést, vagy döntetlent ér el. Ha egy gólos különbséggel vereséget szenved, akkor a teljes feltett tétet visszakapjuk. Amennyiben két, vagy több gólos vereséget szenved el az általunk favorizált csapat, akkor veszítettünk.

AH +1.25: Akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a kiválasztott csapat nyer, vagy döntetlent ér el. Ha egy gólos különbséggel vereséget szenved, akkor a tét megosztásra kerül és fele nyertes lesz, a másik felét visszakapjuk. Amennyiben két, vagy több gólos vereséget szenved el az általunk favorizált csapat, akkor veszítettünk.

ÖSSZESÍTETT GÓLOK – ÁZSIAI PIAC:

Vegyük példának a 2, illetve 3 gól közötti piacot és itt rögtön látható lesz, hogy összességében 5 olyan opció van, amire az ázsiai piacon fogadni tudunk.

FELETT:
O 2.0: A fogadásunk három, vagy több gól esetén nyertes. Két gólnál a tétünk visszajár, míg nulla, vagy egy gól esetén vesztettünk.

O 2.25: A fogadásunk három, vagy több gól esetén nyertes. Két gólnál a tét megosztásra kerül és fele vesztes lesz, a másik felét visszakapjuk. Nulla, vagy egy gól esetén vesztettünk.

O 2.5: A fogadásunk három, vagy több gól esetén nyertes. Két, vagy kevesebb gól esetén vesztettünk.

O 2.75: A fogadásunk négy, vagy több gól esetén nyertes. Három gólnál a tét megosztásra kerül és fele nyertes lesz, a másik felét visszakapjuk. Két, vagy kevesebb gól esetén vesztettünk.

O 3.0: A fogadásunk négy, vagy több gól esetén nyertes lesz. Három gólnál a tétünk visszajár, míg két vagy kevesebb gól esetén vesztettünk.

ALATT:
U 2.0:
A fogadásunk három, vagy több gól esetén vesztes. Két gólnál a tétünk visszajár, míg nulla, vagy egy gól esetén nyertünk.

U 2.25: A fogadásunk három, vagy több gól esetén vesztes. Két gólnál a tét megosztásra kerül és fele nyertes lesz, a másik felét visszakapjuk. Nulla, vagy egy gól esetén nyertünk.

U 2.5: A fogadásunk három, vagy több gól esetén vesztes. Két, vagy kevesebb gól esetén nyertünk.

U 2.75: A fogadásunk négy, vagy több gól esetén vesztes. Három gólnál a tét megosztásra kerül és fele vesztes lesz, a másik felét visszakapjuk. Két, vagy kevesebb gól esetén nyertünk.

U 3.0: A fogadásunk négy, vagy több gól esetén vesztes lesz. Három gólnál a tétünk visszajár, míg két vagy kevesebb gól esetén nyertünk.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

50 thoughts on “Mit jelent az ázsiai hendikep?!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: