b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Mit jelent a ROI?!

A ROI (Return On Investment) egyfajta mozaikszó, ami a pénzügyi életben használatos kifejezés. Ezzel a mutatóval lényegében a sportfogadói teljesítményed tudod mérni és gyakorlatilag minden profi sportfogadó használja ezt a mutatót, hiszen ez mutatja meg, hogy nyereségesek, vagy épp veszteségesek vagyunk.

Joggal érkezhet a kérdés, hogy ez eddig rendben, de mégis hogyan tudom kiszámolni a saját ROI mutatómat?!
A válasz nagyon egyszerű, hiszen a ROI kiszámítására egy konkrét képlet van megadva, amit gyakorlatilag bármilyen pénzügyi tevékenységed során alkalmazhatsz. 

A képlet pedig a következő: ROI = Profit/befektetett pénz x 100

Hogy mi is számít jó ROI-nak?! 
Ha hosszútávot nézzük, akkor a ROI esetében az átlag 3 és 5% közötti ROI eredmények a reálisak. Aki képes 5% feletti ROI mutatót kialakítani hosszútávon, az már igencsak eredményes sportfogadónak számít. Persze a rövid távú eredményekben láthatsz 10% feletti ROI mutatókat, de a sportfogadás alapja mindig a hosszútáv és ennek megfelelően kell számon tartani a ROI mutatót is. Mindenképp érdemes tehát figyelned és folyamatosan kalkulálnod a ROI mutatód. Persze nem ez lesz a mérvadó számodra, ugye nem a ROI-ból élünk, hanem a profitból, de gyakorlatilag ezzel a mérőszámmal megtudod azt határozni, hogy te mennyire vagy sikeres sportfogadó.

És hogy mire jó ez az egész?
Segít abban, hogy átlásd a teljesítményed! Segít megtudni, hogy az általad alkalmazott stratégia amivel fogadsz megfelelő mértékű profitot eredményez-e számodra! Segít a megfelelő bankroll használatára és ezáltal könnyedén átláthatod, hogy te milyen fogadó vagy. Az a típus aki inkább kevesebb mérkőzésre fogad, vagy épp az aki szeret kombinálni, akár napi 10-15, vagy még több opcióra fogadást kötni. Egyszóval a ROI mutató egy óriási segítség számodra és ezzel ténylegesen könnyedén monitorozhatod át az eredményeidet!

Profi sportfogadóként elengedhetetlen, hogy a fejlődésünket, a stratégiánkat, a döntéseinket és pénzügyeinket átlássuk! Ezért számolj te is mindig ROI-t a sikerességed érdekében!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: