b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Mire számíthatunk Hazardék mérkőzésén?!

BRUSSEL, BELGIUM - JUNE 6: Eden Hazard of Belgium during the International Friendly match between Belgium v Egypt at the Koning Boudewijnstadion on June 6, 2018 in Brussel Belgium (Photo by Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

Ismét itt vagyunk és megpróbálunk nap, mint nap eleget tenni a kéréseknek és megpróbálunk mindenkinek megfelelni. Most pedig a Belgium – Tunézia világbajnoki mérkőzésre hoztunk pár ötletet, amelyhez részletes elemzést/érvelést is megtalálhatsz! Reméljük, hogy tetszik az összefoglaló írásunk, ami a “Prémium szolgáltatásunk” keretein belül egy, az egyben így szerepel!


A mai mérkőzést mindhárom kategóriába “A” “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az “A” kategóriás tippünk a Belgium – Tunézia mérkőzésre esik, úgy véljük látva az előző mérkőzést, illetve kiindulva az alap tényezőkből, hogy ennek a találkozónak is a belgák az esélyesei. Előző mérkőzésen 3-0-s sikerrel zártak, most pedig az a Tunézia lesz az ellenfél, akik majdnem megszorongatták az angolok legjobbjait, viszont a végén “elvéreztek”. A belgák részéről úgymond nyerni kell, míg a vendégek részéről egy vereség a kiesést jelentené. Kiindulva az utóbbi idők eredményeiből, a kicsik sorra elvéreznek, akarnak, mennek, küzdenek szívvel-lélekkel, de ez sajnos nem elég. Minket a Lukaku által vezényelt belga támadások meggyőztek és úgy véljük, hogy várhatóan nem egy gólzáporos, de belga sikerrel záródó mérkőzést láthatunk. Ezért bízunk benne, hogy behúzzák a kötelezőt a belgák, illetve abban is, hogy most is ha nem is kevés góllal, de 4,5 gól alatti mérkőzést láthatunk.

Belgium – Tunézia (14:00) Tippmix kód: 21967 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,55 “A” Tét:10 egység

A “B” kategóriában most a rizikósabbnak vélt szögletekre hoztunk tippeket. Kiindulva a brazil találkozóból, a hendikepes fogadás hordozhat magában értéket. Ráadásul a tunézok ellen, az angolok is bőven több szögletet harcoltak ki, míg a belgák szélső játékukkal ismét megnehezíthetik a Tunéziai csapat dolgát és a védekezésekből sok belga szöglet kialakulhat.

Belgium – Tunézia (14:00) Tippmix kód: 08008 H
Tipp:Belgium -3,5 (Szöglet hendikep -3,5) odds:1,65 “B” Tét:4 egység

A “C” kategóriás tippünk esetében pedig ismételten a belgák mérkőzését hoztuk. Ahol az első mérkőzésen favorizált Lukaku teljesítményében bízunk. Mi úgy véljük, hogy a fiatal tehetség, most is képes lehet megzörgetni legalább egyszer a hálót, így behúztunk a neve mellé egy X-t és bízunk benne, hogy gólt szerez a mérkőzésen!

Belgium – Tunézia (14:00) Tippmix kód: 04078 H
Tipp:Igen (R. Lukaku szerez gólt?) odds:1,80 “C” Tét:1 egység

Ha tetszik a szolgáltatásunk csatlakozz még ma  –  TOVÁBB!

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: